moving image by marquee html code
Η ερυθρολευκη ενημερωση σας αλλαξε διαδυκτιακη τοποθεσια. Καθημερινη ερυθρολευκη ενημερωση στο νεο και συγχρονο www.piraeusplanet.gr

Προσφατες δημοσιευσεις

Σάββατο 14 Μαρτίου 2015

Αφου δεν μπορεις εσυ κυριε Κοντονη ,θα προστατεψουμε εμεις τον Πειραια και τον Ολυμπιακο μας

Αφου δεν μπορεις εσυ κυριε Κοντονη ,θα προστατεψουμε εμεις τον Πειραια και τον Ολυμπιακο μας

Αφου λοιπον κυριε Υφ.Αθλητισμου  δεν μπορεις εσυ να προστατεψεις την πολη του Πειραια τις γηπεδικες μας εγκαταστασεις αλλα και ολες τις Πειραικες Αθλητικες εγκαταστασεις απο τους καφρους του βαζελα και απο τις απαγορευμενες μετακινησεις οπαδων που ισχυουν μονο για τον Ολυμπιακο και μας κλεινεις και τα γηπεδο μας να μην μπορουμε να δουμε την αγαπημενη μας ομαδα εμεις αλλα και αλλες ομαδες που δεν φταινε σε τιποτε και δινεις ασυλια στους βαζελες .τους οπαδους της αγαπημενης σου ομαδας να ερχονται στον Πειραια να μπαινουν στο γηπεδο να το κανουν γυαλια καρφια και μετα να ερχεται η Αστυνομια που αντι να τους συλαβει τους φυγαδευει με κλουβες για να μην τους λυντσαρουν οι αγανακτησμενοι πλαον με οσα συμβαινουν οπαδοι του Ολυμπιακου και γινεσαι εσυ και Ελληνικη Αστυνομια συνενοχοι στο εγκλημα αυτο εισαι ηθικος αυτουργος και εσυ και Υπουργος Δημοσιας Ταξης που δεν περιφρουρησατε απο νωρις το γηπεδο για να αποτρεψετε την πιθανοτητα να ερθουν οι βαζελοι στον Πειραια.

Αν ερχονταν απο νωρις οι οπαδοι του Ολυμπιακου και ειχαμε νεκρους θα ησουνα εσυ ο υπαυθυνος που δεν τους εχεις τιμωρησει μεχρι σημερα και μετα θα λεγατε να οι κακοι οπαδοι του Ολυμπιακου που τους σκοτωσαν...

Αφου δεν μπορεις πλεον αποδεδειγμενα να προστατεψεις τον Ελληνικο Αθλητισμο καλυτερα να παραιτηθεις .

Αφου δεν μπορεις πλεον να επιβαλεις τιμωριες παραδειγματικες σε αυτους που πραγματικα φταινε με αποτελεσμα να την πληρωνει ο κοσμος του Ολυμπιακου καλυτερα να παραιτηθεις.

Εσυ κυριε Υπουργε Δημοσιας Ταξης αφου δεν μπορεις να περιφρουρησεις την πολη του Πειραια και τις γηπεδικες εγκαταστασεις καλυτερα να παραιτηθεις τωρα.

ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΕΣΕΙΣ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΨΕΤΕ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΑΦΡΟΥΣ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΤΟΘΡΑΣΣΟΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΠΑΜΠΕΣΙΑ ΝΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΣΤΟΝ ΠΕΙΡΑΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΣΠΑΝΕ ΤΙΣ ΠΕΙΡΑΙΚΕΣ ΓΗΠΕΔΙΚΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΑΠΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΣΤΟ ΕΞΗΣ...ΟΙ ΑΠΛΟΙ ΟΠΑΔΟΙ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ.ΑΡΚΕΤΑ ΑΝΕΧΘΗΚΑΜΕ ΤΗΝ ΑΝΟΧΗ ΣΟΥ ΣΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΣΟΥ ΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΤΑ ΤΣΙΡΑΚΙΑ ΤΟΥΣ.

Κοντονη...αυτο που εγινε αποψε στον Πειραια ηταν και το τελευταιο σου...
Ηταν η τελευταια φορα που πατησε βαζελος η οποιοσδηποτε αλλος στον Πειραια
ΑΝΟΧΗ ΤΕΛΟΣ ΚΑΙ ΣΤΑ ΑΝΥΠΑΡΚΤΑ ΜΕΤΡΑ ΣΟΥ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΦΤΑΙΝΕ ΚΑΙ ΣΕ ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ ΦΟΡΑΕΙ ΕΣΤΩ ΑΛΛΟ ΧΡΩΜΑ ΜΠΛΟΥΖΑ Η ΠΑΠΟΥΤΣΙΑ ΣΤΟΝ ΠΕΙΡΑΙΑ...
ΑΛΛΙΩΣ ΔΕΝ ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΧΑΜΠΑΡΙ ΕΣΥ...Ο ΚΟΣΜΟΣ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΕΣΥ...

Παναθηναϊκοί στο Παπαστράτειο, αποχώρηση με κλούβες και συνοδεια της Αστυνομιας

Oπαδοί του Παναθηναϊκού μπήκαν στο Παπαστράτειο για το ματς πόλο με τον Εθνικό και αυτό έγινε γνωστό μετέπειτα στους Ολυμπιακούς, που έσπευσαν έξω από το Κολυμβητήριο. Αποχώρηση με κλούβες.
Ένα από τα πλέον κρίσιμα παιχνίδια του πρωταθλήματος της Α1 πόλο έδινε ο Παναθηναϊκός στο Παπαστράτειο με τον Εθνικό, όπου ηττήθηκε με 9-8. Το θέμα είναι όμως ότι το παιχνίδι έγινε... παρουσία 200 οπαδών του "τριφυλλιού" που βρέθηκαν στο Κολυμβητήριο του Πειραιά.
Οι "πράσινοι" οπαδοί μπήκαν με "ντου" ένα λεπτό πριν ξεκινήσει το ματς,Σε άλλο σημείο ήταν οι οπαδοί του Εθνικού.
Στο ημίχρονο, έφτασαν έξω από το Παπαστράτειο οπαδοί του Ολυμπιακού, που είχαν μάθει για το γεγονός. Εκεί υπάρχουν τρεις πόρτες εισόδου και πρόλαβε να κλείσει αυτή από την οποία θα έμπαιναν οι φίλοι των Πειραιωτών.
Τότε, οι άνθρωποι του Εθνικού ζήτησαν από τους φίλους της ομάδας να απομακρύνουν τα παιδιά τους και αυτό συνέβη με τις δυνάμεις των ΜΑΤ να τους προστατεύουν, ώστε να μην κινδυνέψουν.
Μετέπειτα, έφτασε άλλη μια διμοιρία των ΜΑΤ από το λιμάνι του Πειραιά στο Κολυμβητήριο και οι οπαδοί του Παναθηναϊκού παρέμειναν στις θέσεις τους για πολλή ώρα μετά τη λήξη του αγώνα και η αποχώρησή τους άρχισε να γίνεται με κλούβες της αστυνομίας (οι φίλοι του "τριφυλλιού" έφτασαν στην πόλη με τον ηλεκτρικό), ώστε να μην υπάρξει σύγκρουση με οπαδούς του Ολυμπιακού σε γύρω στενά.
 Εν τέλει, ενημερωθήκαμε σήμερα υπεύθυνα, τόσο από το τμήμα Αστυνομικής Βίας, όσο και από την αστυνομική διεύθυνση Πειραιά ότι «για τα συγκεκριμένα επεισόδια στα οποία αναφέρεστε δεν υπάρχει ούτε προσαγωγή, ούτε σύλληψη, ούτε δικογραφία». Σύμφωνα με υπάλληλο του κολυμβητηρίου, οι «φίλαθλοι» προκάλεσαν φθορές στα γραφεία του κολυμβητηρίου και σε αυτά του Ολυμπιακού, στις τουαλέτες και στις εξέδρες, ενώ χθες το βράδυ παρουσία υπευθύνων της Διαρκούς Επιτροπής Αντιμετώπισης της Βίας (της ΓΓΑ) κοστολογήθηκαν οι όποιες ζημιές.
Αλήθεια το λογαριασμό για τις ζημιές στο κολυμβητήριο Πειραιά ποιος θα την πληρώσει, αφού προφανώς δεν υπάρχει πρόθεση να το κάνουν αυτοί που τις προκάλεσαν;

Δεν υπάρχουν σχόλια: