moving image by marquee html code
Η ερυθρολευκη ενημερωση σας αλλαξε διαδυκτιακη τοποθεσια. Καθημερινη ερυθρολευκη ενημερωση στο νεο και συγχρονο www.piraeusplanet.gr

Προσφατες δημοσιευσεις

Σάββατο 14 Μαρτίου 2015

Με προβλήματα τραυματισμών ολοκληρώθηκε η προετοιμασία- οι «εκλεκτοί» του Περέιρα

Με προβλήματα τραυματισμών ολοκληρώθηκε η προετοιμασία- οι «εκλεκτοί» του Περέιρα

Με αρκετά προβλήματα τραυματισμών ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Ολυμπιακού για την εντός έδρας αναμέτρηση με την Skoda Ξάνθη. Ποιοι οι «εκλεκτοί» του Περέιρα.

Μισή… ντουζίνα προβλήματα

 Με ένα επιπλέον πρόβλημα ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Ολυμπιακού για τον κυριακάτικο αγώνα με τον Skoda Ξάνθη, στο πλαίσιο της 28ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας.
Μετά τους Μήτρογλου, Ελαμπντελαουί, Φουστέρ, Μανιάτη και Ντουρμάζ, ο Περέιρα δεν υπολογίζει τον Διαμαντάκος, ο οποίος αισθάνθηκε σφίξιμο στον αριστερό προσαγωγό και για προληπτικούς λόγους ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα.
Όσον αφορά τον Μήτρογλου, έκανε ακολούθησε πρόγραμμα θεραπείας, ενώ ο Ομάρ και ο Φουστέρ έκαναν ατομικό πρόγραμμα στο γήπεδο.

Στα της προπόνησης, οι Πειραιώτες σήμερα επιδόθηκαν σε ασκήσεις τακτικής για αρκετά μεγάλο διάστημα και στην συνέχεια πραγματοποιήθηκε δίτερμα σε μεγάλο γήπεδο. Το πρόγραμμα ολοκληρώθηκε με αρκετή δουλειά στις στημένες φάσεις.
Την αποστολή του Ολυμπιακού για τον αγώνα με τους Ακρίτες αποτελούν οι: Ρομπέρτο, Μέγιερι, Μπουχαλάκης, Εντινγκά, Μιλιβόγεβιτς, Σαντάνα, Σαλίνο, Μαζουακού, Γιαννούλης, Χάρα, Φορτούνης, Αφελάι, Μποτία, Μπενίτες, Κασάμι, Ντομίνγκεζ, Σιόβας, Ντοσεβί.

Δεν υπάρχουν σχόλια: