moving image by marquee html code
Η ερυθρολευκη ενημερωση σας αλλαξε διαδυκτιακη τοποθεσια. Καθημερινη ερυθρολευκη ενημερωση στο νεο και συγχρονο www.piraeusplanet.gr

Προσφατες δημοσιευσεις

Σάββατο 14 Μαρτίου 2015

Μπάγεβιτς: «Η πρόκριση χάθηκε στο Καραϊσκάκη»

Μπάγεβιτς: «Η πρόκριση χάθηκε στο Καραϊσκάκη»

Στο πρώτο παιχνίδι χάθηκε η πρόκριση στους «4» του Κυπέλλου για την ΑΕΚ, όπως δήλωσε ο Ντούσαν Μπάγεβιτς σε σάιτ της Σερβίας. Τι είπε για την πιθανή τιμωρία της «Ένωσης» για τα επεισόδια στο ΟΑΚΑ.

Μπάγεβιτς: «Η πρόκριση χάθηκε στο Καραϊσκάκη»

 Άδικο χαρακτήρισε ο Ντούσαν Μπάγεβιτς τον αποκλεισμό της ΑΕΚ από τη συνέχεια του Κυπέλλου Ελλάδας, χωρίς να θέλει να αναφερθεί στο αμφισβητούμενο γκολ του Φράνκο Χάρα που έδωσε την πρόκριση στον Ολυμπιακό.
Ο εκτελεστικός διευθυντής του ποδοσφαιρικού τμήματος της «Ένωσης» υπογράμμισε ότι η πρόκριση για την ομάδα του χάθηκε στο πρώτο αγώνα, στο Καραϊσκάκη, όταν ο «Δικέφαλος» είχε προηγηθεί και τελικά το παιχνίδι έληξε ισόπαλο 1-1.

«Ουσιαστικά η πρόκριση στην ημιτελική φάση του Κυπέλλου χάθηκε στο πρώτο παιχνίδι, όταν είχαμε προηγηθεί με 1-0 και ήμασταν καλύτεροι από τον Ολυμπιακό, αλλά το παιχνίδι τελείωσε 1-1», ανέφερε αρχικά ο Σερβοέλληνας στην ιστοσελίδα «novosti.rs» και πρόσθεσε:

«Το κακό για εμάς δεν ήταν ότι χάσαμε, αλλά το γεγονός πως το παιχνίδι διεκόπη. Δεν έχει σημασία αν το γκολ σημειώθηκε με το χέρι ή όχι. Θα τιμωρηθούμε κατά πάσα πιθανότητα με αφαίρεση βαθμών και θα παίξουμε πολλά παιχνίδια χωρίς να έχουμε τη στήριξη των οπαδών μας. Κατά τα άλλα, η ατμόσφαιρα ήταν πολύ καλή και ήρθε πολύς κόσμος να μας δει μετά από αρκετό καιρό, επειδή πλέον παίζουμε στη Β’ Εθνική. Δυστυχώς, η γιορτή αυτή τελείωσε με τον τρόπο αυτό και πρέπει να κοιτάξουμε το μέλλον».

Καταλήγοντας, ο Μπάγεβιτς αναφέρθηκε στην πιθανή αφαίρεση βαθμών εν όψει των πλέι οφ της Football League: «Στα πλέι οφ, εκείνο που μετράει είναι οι βαθμοί, αλλά η διαφορά θα μειωθεί. Τι μπορώ να πω. Είμαστε δυσαρεστημένοι και θεωρούμε πως χάσαμε άδικα, αλλά η ζωή συνεχίζεται και πρέπει να παραμείνουμε προσγειωμένοι».

Δεν υπάρχουν σχόλια: