moving image by marquee html code
Η ερυθρολευκη ενημερωση σας αλλαξε διαδυκτιακη τοποθεσια. Καθημερινη ερυθρολευκη ενημερωση στο νεο και συγχρονο www.piraeusplanet.gr

Προσφατες δημοσιευσεις

Σάββατο 14 Μαρτίου 2015

Εισβολή οπαδών του Παναθηναϊκού στο «Παπαστράτειο»

Εισβολή οπαδών του Παναθηναϊκού στο «Παπαστράτειο» 


Νατα παλι τα καλοπαιδα του Παναθηναικου...ηρθαν στον Πειραια να κανουν μπουρδελο το Παπαστρατειο κολυμβητηριο.
Εδω ξαναρωταμε τον Υφ.Αθλητισμου  Σταυρο Κοντονη...
ΠΟΙΟΣ ΕΠΕΤΡΕΨΕ ΤΗΝ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΗ ΟΠΑΔΩ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ? ΔΕΝ ΑΠΑΓΟΡΕΥΟΝΤΑΙ ΓΕΝΙΚΑ ΟΙ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΕΙ ΟΠΑΔΩΝ ΚΥΡΙΕ ΚΟΝΤΟΝΗ? ΠΑΛΙ ΤΑ ΙΔΙΑ?
Θα επιληφθειτε του θεματος για αυστηροτατη και παραδειγματικη τιμωρια στον Παναθηαναικο ναι η ου?
Η ειναι αλλο για την ΠΑΕ ΠΑΟ και αλλο για τον Ερασιτεχνη της?
Κοιτα να τα βαλεις σε ταξη κυριε Κοντονη γιατι τιμωρουνταια δικα αλλες ομαδες οπως ο Ολυμπιακος και οι οπαδοι του αλλα και αλλες ομαδες που ειναι νοικοκυρεμενες και δεν δινουν κανενα δικαιωμα επειδη τα τρια τσουτσεκια του Ελληνικου ποδοσφαιρου καθε τοσο δημιουργουν επεισοδια οπου παιζει ο Ολυμπιακος αλλα και τωρα οπως φανηκε και καθε Πειραικο σωματειο ακομα και στο πολο.
ΑΝΟΧΗ ΤΕΛΟΣ ΠΑΡΕ ΜΕΤΡΑ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΤΑ ΠΑΡΟΥΝ ΟΙ ΟΠΑΔΟΙ ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΔΕΝ ΘΑ ΜΑΖΕΥΕΤΑΙ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑ...  

Εισβολή οπαδών του Παναθηναϊκού στο «Παπαστράτειο»
Εισβολή στο Εθνικό κολυμβητήριο Πειραιά έκαναν 200 περίπου οπαδοί του Παναθηναϊκού, λίγα λεπτά μετά την έναρξη του αγώνα των «πρασίνων» με τον Εθνικό για το πρωτάθλημα υδατοσφαίρισης της Α1 ανδρών, δημιουργώντας αναταραχή.] Στην κερκίδα υπήρχαν κι οπαδοί του Εθνικού, αλλά ο μεγάλος φόβος ήταν πιθανή συνάντηση των οπαδών του Παναθηναϊκού με αυτού του Ολυμπιακού.
Στο ημίχρονο, έφτασαν έξω από το «Παπαστράτειο» οπαδοί του Ολυμπιακού, που είχαν ενημερωθεί για την παρουσία των οπαδών του «αιώνιου» αντιπάλου τους. Εκεί υπάρχουν τρεις πόρτες εισόδου και πρόλαβε να κλείσει αυτή από την οποία θα έμπαιναν οι οπαδοί του Ολυμπιακού.
Τότε, οι άνθρωποι του Εθνικού ζήτησαν από τους φίλους της ομάδας να απομακρύνουν τα παιδιά τους και αυτό συνέβη με τις δυνάμεις των ΜΑΤ να τους προστατεύουν, ώστε να μην κινδυνέψουν.
Μετέπειτα, έφτασε άλλη μια διμοιρία των ΜΑΤ από το λιμάνι του Πειραιά στο Κολυμβητήριο και οι οπαδοί του Παναθηναϊκού παραμένουν στις θέσεις τους ακόμα και μετά τη λήξη του αγώνα, ενώ εκτός βρίσκονται αυτοί του Ολυμπιακού.
Ο αγώνας τελείωσε με νίκη του Εθνικού, 9-8 ενώ αμέσως μετά δεκάδες αστυνομικοί γέμισαν τα στενά γύρω από το κολυμβητήριο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: