moving image by marquee html code
Η ερυθρολευκη ενημερωση σας αλλαξε διαδυκτιακη τοποθεσια. Καθημερινη ερυθρολευκη ενημερωση στο νεο και συγχρονο www.piraeusplanet.gr

Προσφατες δημοσιευσεις

Τετάρτη 11 Μαρτίου 2015

Τι είπε ο Τίγρης για τους Γκιριτζίκηδες, στα αποδυτηρια των διαιτητων τι δουλεια ειχε?(video)


Τι είπε ο Τίγρης για τους Γκιριτζίκηδες, στα αποδυτηρια των διαιτητων τι δουλεια ειχε?(video)


Για ακομη μια φορα φαινονται οι ξεδιαντροπες τακτικες του Τιγρη που χωρις να υπολογιζει κανεναν κατεβαινει στα αποδυτηρια των διαιτητων και πριν απο αυτο πετανε τα τσιρακια του φειγ βολαν με απειλιτικο περιεχομενο στο σπιτι του Καλογεροπουλου πριν την αναμετρηση  .
Κατι που δεν εμεινε ασχολιαστο απο την ΚΕΔ.που πηρε θεση για το θεμα.
ΑΝ ΠΗΓΑΙΝΕ Ο ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ ΣΤΑ ΑΠΟΔΥΤΗΡΙΑ ΘΑ ΓΙΝΟΤΑΝ ΤΟ ΕΛΑ ΝΑ ΔΕΙΣ...ΨΕΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ?

Δεν νομιζω να χρειαζεται κατι αλλο ο Στ. Κοντονης για να επιβαλει σε αυτα τα ρεμαλια του Ελληνικου Αθλητισμου ,τους καταδικασμενους πολακις για λαθρεμποριες και απειλες και ξυλοδαρμους  διαιτητων και ...δημοτικων συμβουλων και του Δημαρχου Φιλαδελφειας που τον κατονομασε πολακις για ηθικο αυτουργο χωρις να βρει πουθενα το δικιο του.
Η τιμωριες οι βαριες πρεπει να ξεκινησουν απο αυτους και απο τα media  που ελεγχουν...ΠΑΡΤΟ ΧΑΜΠΑΡΙ ΚΥΡΙΕ ΚΟΝΤΟΝΗ...
Αυτοι εχουν οδηγησει τον οπαδικο κοσμο σε απογνωση και διχονοια .
Οι διακοπες και τα...κεκλεισμενων των θυρων δεν οδηγουν πουθενα.
Να τιμωρουνται κεκλεισμενων των θυρων οι ομαδες που κανουν τα αισχη και οχι οι ομαδες με νοικοκυρηδες προεδρους...δεν φταινε σε τιποτε οι αλλοι επειδη τρια λαμογια εχουν κανει το Ελληνικο ποδοσφαιρο ανω κατω.

Ιδου τι συνεβη και σημερα...

Ζητούσαν από τον Καλγερόπουλο να βγει και να σφυρίξει τη λήξη

Εξω από τα αποδυτήρια των διαιτητών βρέθηκαν λίγο μετά την είσοδο των ομάδων και του Καλογερόπουλου στα αποδυτήρια το αφεντικό της ΑΕΚ, Δημήτρης Μελισσανίδης και Ντούσαν Μπάγεβιτς.
Οι δυο άνδρες ζητούσαν επιτακτικά από τον ρέφερι του ματς να βγει στον αγωνιστικό χώρο και να συνεχίσει κανονικά το ματς.
Ηθελαν επί της ουσίας να γίνεθ αυτό, προκειμένου η ΑΕΚ να αποφύγει την τιμωρία, ωστόσο κάτ τέτοιο δεν κατέστη εφικτό.



Στην ΕΠΟ και στην ΚΕΔ έριξε τις ευθύνες ο Δημήτρης Μελισσανίδης για την διακοπή του αγώνα ΑΕΚ-Ολυμπιακός μετά το γκολ του Χάρα που οδήγησε σε εισβολή οπαδών και ρίψεις φωτοβολίδων.
Ο ισχυρός άνδρας της Ένωσης στις δηλώσεις του αναφέρθηκε ονομαστικά στον πρόεδρο της ομοσπονδίας Γιώργο Γκιρτζίκη, τον υπεύθυνο ορισμών των διαιτητών της Σούπερ Λιγκ Χριστόφορο Ζωγράφο και στον διαιτητή της συνάντησης Καλογερόπουλο, ενώ τόνισε πως δεν κατάλαβε για ποιο λόγο διετάχθη η διακοπή του αγώνα.
«Ήταν μια ωραία ατμόσφαιρα. Φέραμε τον κόσμο στο γήπεδο αλλά έτσι όπως έχει γίνει το ποδόσφαιρο με Γκιρτζίκηδες κτλ δεν μπορεί να πάει μπροστά το ποδόσφαιρο. Έχουμε πιάσει πάτο.
Εγώ πιστεύω ότι η Πολιτεία έχει την διάθεση να το αλλάξει και εμείς θα είμαστε προς αυτή την κατεύθυνση.
Ευχαριστώ τον κόσμο. Είδατε τον παλμό. Ήρθαν από όλη την Ελλάδα. Η συμπεριφορά τους ήταν κόσμια. Δεν κατάλαβα γιατί έγινε η διακοπή στο τέλος.
Πρέπει να φτιάξουμε το Ελληνικό ποδόσφαιρο. Με Καλογερόπουλους, Γκιρτζίκιδες και Ζωγράφους έχουμε πιάσει βάλτο. Είναι άκρως επικίνδυνοι».
Κοιτα μουτρα που κανει και δηλωσεις περι ηθικης και τιμιοτητας....

Δεν υπάρχουν σχόλια: