moving image by marquee html code
Η ερυθρολευκη ενημερωση σας αλλαξε διαδυκτιακη τοποθεσια. Καθημερινη ερυθρολευκη ενημερωση στο νεο και συγχρονο www.piraeusplanet.gr

Προσφατες δημοσιευσεις

Τετάρτη 11 Μαρτίου 2015

Ολοι στο Ρεντη το Σαββατο για το Final 4 των Κορασίδων

Ολοι στο Ρεντη το Σαββατο για το Final 4 των Κορασίδων

 Οι τιτλοι δεν κατακτωνται μονο στις ανωτερες κατηγοριες του Ολυμπιακου αλλα ξεκινουν απο τις Ακαδημιες του, οπου η δουλεια που γινεται εκει δεν διαφερει απο την μεγαλη ομαδα.Ειναι πασιγνωστο δε οτι οι Ακαδημιες του Ολυμπιακου λειτουργουν στην προετοιμασια τους σε επαγγελματικα προτυπα γιαυτο και οταν οι αθλητες/ιες ανεβαινουν στην μεγαλυτερη ομαδα ειναι ετοιμοι/ες για τις Παγκοσμιες κατακτησεις τιτλων.Αυτο που τους λειπει ειναι η στηριξη του κοσμου οπου θα τις ωθησει να πετυχουν τους στοχους τους

Το γεγονος και μονο οτι  η Ακαδημια του Ολυμπιακου ανέλαβε την ευθύνη της διοργάνωσης του Final 4 Κορασίδων της Ε.Σ.ΠΕ.Δ.Α. το οποίο θα διεξαχθεί στο Μελίνα Μερκούρη το προσεχές Σαββατοκύριακο αυτο και μονο δειχνει σε τι επιπεδο βρισκεται.

Ηρθε η ωρα λοιπον να γνωρισετε απο κοντα και τις Ακαδημιες του Ολυμπιακου και να τις στηριξετε.

Ελατε λοιπον στον ημιτελικό του Σαββάτουνα στηριξετε τις Κορασιδες να κατακτησουν τον πρωτο στόχο τους που είναι η πρόκριση στον τελικό που θα γίνει την Κυριακή (15/3)

Δειτε αναλυτικα το προγραμμα

Στο Ρέντη το Final 4 των Κορασίδων

Η Ακαδημία βόλεϊ του Ολυμπιακού, ανέλαβε την ευθύνη της διοργάνωσης του Final 4 Κορασίδων της Ε.Σ.ΠΕ.Δ.Α. το οποίο θα διεξαχθεί στο Μελίνα Μερκούρη το προσεχές Σαββατοκύριακο.
 Στο Ρέντη το Final 4 των Κορασίδων

Οι ερυθρόλευκες του Σπύρου Σαραντίτη που εξασφάλισαν την πρόκριση μετά τις δυο νίκες που σημείωσαν σε βάρος του Σαρωνικού Αίγινας, θα αντιμετωπίσουν στον ημιτελικό του Σαββάτου (14/3) το Αιγάλεω. Στόχος τους είναι η πρόκριση στον τελικό που θα γίνει την Κυριακή (15/3) 
Το πρόγραμμα της διοργάνωσης έχει ως εξής:
Σάββατο 14/03/2015
Α' Ημιτελικός  13:00  Αιγάλεω - Ολυμπιακός
Β' Ημιτελικός  15:00  Αργυρούπολη - Πανιώνιος 
Κυριακή 15/03/2015
Μικρός Τελικός    14:00
Μεγάλος Τελικός 16:00

Δεν υπάρχουν σχόλια: