moving image by marquee html code
Η ερυθρολευκη ενημερωση σας αλλαξε διαδυκτιακη τοποθεσια. Καθημερινη ερυθρολευκη ενημερωση στο νεο και συγχρονο www.piraeusplanet.gr

Προσφατες δημοσιευσεις

Τετάρτη 11 Μαρτίου 2015

Κίνδυνος μεγάλης «καμπάνας» για ΑΕΚ

Κίνδυνος μεγάλης «καμπάνας» για ΑΕΚ

Με αφαίρεση βαθμών από το τρέχον και το επόμενο πρωτάθλημα,όπως και ποινή κεκλεισμένων των θυρών και πρόστιμο απειλείται η ΑΕΚ μετά τη διακοπή στο ματς με τον Ολυμπιακό.Ποια η ελπίδα της ΑΕΚ.

Κίνδυνος μεγάλης «καμπάνας» για ΑΕΚ
Αντιμέτωπη με έναν κίνδυνο που μπορεί όχι απλώς να δυσκολέψει το έργο της ανόδου στη Super League, αλλά και να επιφέρει συνέπειες που θα γίνουν εμφανείς με την επιστροφή της σε αυτή είναι η ΑΕΚ μετά την οριστική διακοπή του αγώνα με τον Ολυμπιακό.
Σύμφωνα με τον πειθαρχικό κώδικα, η οριστική διακοπή αγώνα λόγω επεισοδίων επισύρει ποινή αφαίρεσης τριών βαθμών από το τρέχον πρωτάθλημα και άλλων δύο από το επόμενο. Παράλληλα οι «κιτρινόμαυροι» κινδυνεύουν με δύο ως τέσσερις αγωνιστικές κεκλεισμένων των θυρών, αλλά και για πρόστιμο μέχρι 240.000 ευρώ.

Πάντως ενδεχομένως να υπάρχει μια… ελπίδα για την ΑΕΚ να αποφύγει την αφαίρεση βαθμών από το επόμενο πρωτάθλημα. Το άρθρο 42 του ΚΑΠ που αφορά αποκλειστικά στη διοργάνωση του Κυπέλλου δεν προβλέπει αφαίρεση βαθμών από το επόμενο πρωτάθλημα, αν και μιλά για αφαίρεση βαθμών από την τρέχουσα σεζόν για διακοπή αγώνα με υπαιτιότητα από μια ομάδα. Παράλληλα στο άρθρο 21 παράγραφος 3α του ΚΑΠ γίνεται λόγος για απώλεια αγώνα στα χαρτιά και τις συνεπαγόμενες ποινές, δηλαδή χρηματικό πρόστιμο και κλείσιμο της έδρας για 2-4 αγώνες

Δεν υπάρχουν σχόλια: