moving image by marquee html code
Η ερυθρολευκη ενημερωση σας αλλαξε διαδυκτιακη τοποθεσια. Καθημερινη ερυθρολευκη ενημερωση στο νεο και συγχρονο www.piraeusplanet.gr

Προσφατες δημοσιευσεις

Τετάρτη 11 Μαρτίου 2015

Έτοιμος για Ζέντες

Έτοιμος για Ζέντες

O Ολυμπιακός είναι πανέτοιμος για να αντιμετωπίσει την Τετάρτη τη Ζέντες στη Βουδαπέστη, στη ρεβάνς του υπέρ του 10-6 του Πειραιά για τα προημιτελικά της Ευρωλίγκας πόλο γυναικών.

Έτοιμος για Ζέντες

 Η προετοιμασία των πρωταθλητριών Ελλάδος στην ουγγρική πρωτεύουσα ολοκληρώνεται την Τετάρτη με πρωινή προπόνηση, ενώ την Τρίτη υπήρχε μια απογευματινή στο κολυμβητήριο που θα διεξαχθεί στις 20:30 η αναμέτρηση ποιυ θα κρίνει την πρόκριση στο final 4 της διοργάνωσης.
Ο Χάρης Παυλίδης τόνισε πως: «Ολοκληρώσαμε την προετοιμασία μας, η οποία πιστεύω θα μας βοηθήσει πάρα πολύ. Θεωρώ ότι είμαστε έτοιμοι για τον αγώνα της Τετάρτης. Χρόνια πολλά στον Θρύλο για τα 90ά του γενέθλια, θέλουμε να συνδυάσουμε μια μεγάλη πρόκριση με αυτή την ιστορική στιγμή».

Από την πλευρά της, η Ρομπέρτα Μπιανκόνι τόνισε πως: «Θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι για εμάς και αυτό είναι το πρώτο πράγμα που ξέρουμε. Για αυτό, θα πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένες και να παίξουμε πολύ επιθετικά, αλλά δεν χρειάζεται να φοβηθούμε την αναμέτρηση με αυτή την ομάδα.

Πρέπει να κάνουμε αυτό που θέλουμε, με μυαλό με πάθος και, αν εφαρμόσουμε τον τρόπο παιχνιδιού που ξέρουμε και δουλεύουμε στις προπονήσεις, θα νικήσουμε».

Δεν υπάρχουν σχόλια: