moving image by marquee html code
Η ερυθρολευκη ενημερωση σας αλλαξε διαδυκτιακη τοποθεσια. Καθημερινη ερυθρολευκη ενημερωση στο νεο και συγχρονο www.piraeusplanet.gr

Προσφατες δημοσιευσεις

Τετάρτη 11 Μαρτίου 2015

Χωρις τσιπα και ντροπη:«Άλλοι φταίνε, ο Παναθηναϊκός τιμωρήθηκε…» (video)

 Χωρις τσιπα και ντροπη:«Άλλοι φταίνε, ο Παναθηναϊκός τιμωρήθηκε…» (video)

H Αστυνομια ο Ολυμπιακος και ο Μαρινακης φταινε,ο Παναθηναικος τιμωρηθηκε...

Παντα καποιος αλλος φταει ρε παιδια για τον Παναθηναικο..μα ποτε ο ιδιος η διοικηση του που δεν ελαβε τα απαραιτητα μετρα που συμφωνηθηκαν εξ αρχης και εδωσε τα κλειδια να ανοιξουν ακομα και την πορτα για να μπουν μεσα οι οπαδοι του.
Απο εδω και στο εξης για να ειναι ευχαριστημενοι ...ο Παναθηναικος,η διοικηση του οι οπαδοι του ακομακαι οι...δικηγοροι του θα πρεπει να γινεται το εξης...να μην βγαινει καν η ομαδα για προθερμανση ειδικα ο εκαστοτε προπονητης του Ολυμπιακου και ειδικα ο...Μαρινακης.
Να γινεται οπως γινοταν στο παρελθον,να μην υπαρχουν τα ορια οφσαιντ για τον Παναθηναικο να μην σφυρανε πεναλτυ ποτε και για κανεναν λογο εναντιον του Παναθηναικου να μην υπαρχουν σπρευ οριοθετησης φαουλ για τον Παναθηναικο.. και ολα εκεινα τα μετρα που θα ωθησουν την Παναθα στην νικη...
Και πανω απολα? ΝΑ ΜΗΝ ΤΙΜΩΡΕΙΤΑΙ...

Δεν ειναι δυνατον να τιμωρειται για λιγες πετρες,μπουκαλια,καρφια και για μια απλη εισβολη στο γηπεδο...γηπεδο μας ειναι..αμα δεν μπουμε στο γηπεδο μας μεσα σε πιο θα μπουμε? ηρθαμε εμεις να κανουμε κουμαντο στο Καραισκακη?Ελεος δηλαδη...
Και για να σοβαρευτουμε τωρα με την βαζελα και τους χασοδικες της..
Δεν μας λες κυριε δικηγορε? ΑΥΤΟ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΤΟ ΕΙΔΕΣ? ΤΟ ΕΙΔΕ Η ΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΑΡΧΗ? ΠΟΥ ΜΑΣ ΛΕΣ ΟΤΙ ΦΤΑΙΝΕ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΚΑΙ ΟΧΙ Η ΒΡΩΜΟ-ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙΣ?
Kαι εννοω το βιντεο απο την επισημη σελιδα της θυρας 13 που ανεβασε στο διαδυκτιο και φαινεται ξεκαθαρα ποιος προκαλει ποιος ειναι ηδη μεσα απο την ανοιχτη πορτα της θυρας 13 και βριζει τον Περειρα τα αντικειμενα και οι δολοφονικες φωτοβολιδες απο πιστολι που πεφτουν βροχηδον .
Αυτο το βιντεο επρεπε να δει η Επιτροπής Εφέσεων της ΕΠΟ στην εκδίκαση σε δεύτερο βαθμό της υπόθεσης,και οχι αυτα που ελεγε ο Παναθηναικος.
Κανονιστε την πορεια σας...
Ετσι και κοψετε μια ωρα ,οχι ημερα απο την τιμωρια που επιβληθηκε στον Παναθηναικο τοτε θα εχετε συνεναισει στο να συνεχιστει το καο που γινεται εδω και δεκαετιες.
Ας ελπισουμε μια φορα οι φοβερες Κοντονη να ειναι αληθινες και να ισχυουν και για την ομαδα της καρδιας του.

Για δες το...

 Ιδου και τι ειπαν  ενώπιον της Επιτροπής Εφέσεων της ΕΠΟ

«Άλλοι φταίνε, ο Παναθηναϊκός τιμωρήθηκε…»

Ενέμεινε ο Παναθηναϊκός ενώπιον της Εφέσεων στη θέση του για τα επεισόδια στη Λεωφόρο επιρρίπτοντας ευθύνες σε Μαρινάκη, Περέιρα και αστυνομία. Προθεσμία για υπομνήματα. Την άλλη εβδομάδα η απόφαση.

«Άλλοι φταίνε, ο Παναθηναϊκός τιμωρήθηκε…»
Την ίδια στάση κράτησε ο Παναθηναϊκός ενώπιον της Επιτροπής Εφέσεων της ΕΠΟ στην εκδίκαση σε δεύτερο βαθμό της υπόθεσης των επεισοδίων στη Λεωφόρο, μετά την ποινή αφαίρεσης τριών βαθμών, δύο αγώνων κεκλεισμένων των θυρών και προστίμου πρωτοδίκως. Η διαδικασία είχε αρκετή ένταση ανάμεσα στους εκπροσώπους της πράσινης ΠΑΕ και της έδρας, ενώ τελικά δόθηκε στο «τριφύλλι» προθεσμία μέχρι την Τρίτη για να καταθέσει υπομνήματα και η απόφαση αναμένεται την άλλη Τετάρτη.

Ο Γιάννης Κάρμης και ο Γιάννης Ηρειώτης ανέλαβαν την υπερασπιστική γραμμή της ΠΑΕ Παναθηναϊκός. Ο πρώτος ανέφερε: «Η ποινή είναι εξοντωτική. Αμφισβητούμε ότι ο κ. Περέιρα είχε απλή παρουσία. Ήταν εγκληματικό αυτό που έκανε ο κ. Περέιρα. Είχε προκλητική παρουσία και μπήκε με το χέρι στην τσέπη σαν να κάνει βόλτα σε καμιά γειτονιά στα Καμίνια. Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός είχε λάβει όλα τα μέτρα και τα επεισόδια έγιναν τη στιγμή που δεν μπορούσαν να αλλάξουν τα μέτρα ασφαλείας,. Υπεύθυνη είναι η αστυνομία, είχε προβλεφθεί πού θα κάτσει ο κ. Μαρινάκης και δεν συνέβη αυτό. Η συμπεριφορά των Μαρινάκη-Περέιρα ενέχει σκοπιμότητες πρόκλησης. Φτάσαμε στο σημείο να ζητήσουμε να μη γίνει ο αγώνας. Κατά τη διάρκεια του αγώνα δεν συμβαίνει τίποτα. Δεν υπάρχει αρχή αναλογικότητας με τις άλλες ποινές».

Ο κ. Ηρειώτης με τη σειρά του είπε: «Ουδείς υποχρεούται στα αδύνατα. Η απόφαση για τα μέτρα ασφαλείας τροποποιήθηκε για να μην πω παραβιάστηκε και από την αστυνομία και τον Ολυμπιακό. Ο κ. Αρκουμάνης έστειλε ορθή επανάληψη για να διορθώσει την έκθεσή του για τις μολότοφ. Δεν μας έχει ανατεθεί από κανέναν να ελέγξουμε τους φιλάθλους. Η αντικειμενική ευθύνη έχει κάποια όρια. Ο κ. Περέιρα προκάλεσε τον όχλο. Εκεί χάνεται η λογική. Κερδίζουμε τους αγώνες στο γήπεδο και τους χάνουμε στα χαρτιά επειδή παρανομούν οι άλλοι, πρώτα από όλους ο κ. Αρκουμάνης, στον οποίο έχει γίνει μηνυτήρια αναφορά. Παραβιάζει το καθήκον του ο κ. Αρκουμάνης και τιμωρούμαστε εμείς που δεν έχουμε τη δικαιοδοσία να κάνουμε τίποτα. Ο αγώνας διεξήχθη ομαλά».

Στον Παναθηναϊκό ελπίζουν σε επιστροφή των τριών βαθμών, αν και εκφράζουν ακόμη τις αμφιβολίες τους για τη στάση των οργάνων της ΕΠΟ και της Super League απέναντί τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια: