moving image by marquee html code
Η ερυθρολευκη ενημερωση σας αλλαξε διαδυκτιακη τοποθεσια. Καθημερινη ερυθρολευκη ενημερωση στο νεο και συγχρονο www.piraeusplanet.gr

Προσφατες δημοσιευσεις

Τετάρτη 11 Μαρτίου 2015

Κυπελλο Ελλαδος:ΑΕΚ - Ολυμπιακός ,η ωρα της προκρισης

Κυπελλο Ελλαδος:ΑΕΚ - Ολυμπιακός ,η ωρα της προκρισης

 
Η ώρα της αλήθειας έφτασε. Ένα μήνα σχεδόν μετά το 1-1 της 9ης Φεβρουαρίου στο «Γ. Καραϊσκάκης» ΑΕΚ κι Ολυμπιακός κοντράρονται στις 19:00, στο κατάμεστο «ΟΑΚΑ» (ΟΤΕ Sport 1), με έπαθλο το εισιτήριο για την ημιτελική φάση του Κυπέλλου κι απώτερο στόχο την κατάκτηση του τροπαίου, αφού όποια από τις δύο ομάδες προκριθεί θα πάρει αυτόματα το χρίσμα του φαβορί.

 Σε ένα κατάμεστο ΟΑΚΑ, όπως παλιά, ΑΕΚ και Ολυμπιακός κοντράρονται με φόντο την πρόκριση στα ημιτελικά του Κυπέλλου, σε μια ρεβάνς για γερά νεύρα. Πώς θα αγωνιστούν «Ένωση» και «ερυθρόλευκοι». 

 Πως θα παιξει η ΑΕΚ
Στο καθαρά αγωνιστικό, ο Τραϊανός Δέλλας φέρεται να έχει κατασταλάξει στους δέκα του αρχικού σχήματος, ενώ παίζεται μία θέση. Την «κιτρινόμαυρη» εστία θα υπερασπιστεί ο Ανέστης, ο οποίος μπροστά του – από δεξιά προς αριστερά – θα έχει τους Μπακάκη, Κολοβέτσιο, Τζανετόπουλος (ή Λαμπρόπουλος) και Σοϊλέδης.
Στα χαφ θα παίξουν ο Ανάκογλου με τον Γιόχανσον, με τον Μάνταλο σε ρόλο οργανωτικό. Στα πλάγια θα είναι ο Μπαρμπόσα και ο Πλατέλλας, ενώ στην κορυφή της επίθεσης θα βρίσκεται ο Αραβίδης.
Την αποστολή συμπληρώνουν οι Βούρας, Γροντής, Ντούνης Μ., Πεταυράκης, Ρόβας, Σαρρής, Κορδέρο, Ντακόλ, Ζόριτς και Κρισάντους.

 Πως θα παιξει ο Ολυμπιακος
 Ο Πορτογάλος κατάστρωσε τα πλάνα του χωρίς τρεις σημαντικές μονάδες, με τους Μήτρογλου, Ελαμπντελαουΐ και Φουστέρ συν το ότι μετά την αναβολή του ματς στην Κομοτηνή οι «ερυθρόλευκοι» βρίσκονται σε αγωνιστική απραξία δυόμιση εβδομάδων.
Ο Μέγιερι είναι ο τερματοφύλακας που χρησιμοποιεί στο Κύπελλο, ωστόσο αυτή τη φορά θα πάει στη σίγουρη λύση του Ρομπέρτο. Αριστερά στην άμυνα φανέλα βασικού παίρνει ο Μαζουακού, δεξιά -απόντος του Ομάρ- θα βρεθεί ο Σαλίνο, και στόπερ οι Σιόβας και Μποτία με τον τελευταίο να επανέρχεται έπειτα από 2,5 μήνες! Στη μεσαία γραμμή θα ξεκινήσουν οι Μανιάτης, Κασάμι, Τσόρι, στα άκρα οι Αφελάι, Ντοσεβί και στην κορυφή της επίθεσης ο Χάρα.
Έκπληξη στους εκτός αποστολής είναι το όνομα του Σαντάνα, ενώ αποκλείστηκαν και οι Αυλωνίτης, Διαμαντάκος. Οι δύο νεαροί της αποστολής είναι οι Βούρος και Σάλιακας. Μέσα και οι Μέγιερι, Γιαννούλης, Μιλιβόγεβιτς, Φορτούνης και Ντουρμάζ, ο οποίος έχει πιθανότητες να βρεθεί και στο αρχικό σχήμα. 

Ο Καλογερόπουλος στο ντέρμπι

Ο Χαράλαμπος Καλογερόπουλος του συνδέσμου Αθηνών ορίστηκε από την ΚΕΔ να σφυρίξει το μεγάλο ντέρμπι της ΑΕΚ με τον Ολυμπιακό για τα προημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας.

Ο Καλογερόπουλος στο ντέρμπι

Η ΚΕΔ/ΕΠΟ όρισε τον διαιτητή, Χαράλαμπο Καλογερόπουλο (Αθηνών), στη ρεβάνς μεταξύ ΑΕΚ και Ολυμπιακού για τα προημιτελικά του Κυπέλλου που θα διεξαχθεί την Τετάρτη (11/3, 19:00) στο ΟΑΚΑ.
Βοηθοί του θα είναι οι Ηλίας Αλεξέας (Μεσσηνίας), Κυριάκος Μερκενίδης (Μακεδονίας) και τέταρτος ο Θανάσης Γιάχος (Χίου).
Παρατηρητής θα είναι ο Δημήτρης Καλύβας από τη Βοιωτία.

Συρματοπλεγματα στο ΟΑΚΑ για τα μέτρα ασφαλείας

Δείτε φωτογραφίες από το Ολυμπιακό Στάδιο της Αθήνας ενδεικτικές για τα μέτρα ασφαλείας που λαμβάνονται για τη ρεβάνς της ΑΕΚ με τον Ολυμπιακό.

Συρματόπλεγμα στο ΟΑΚΑ
Τα μέτρα ασφαλείας που έχουν αποφασισθεί να ληφθούν στο Ολυμπιακό Στάδιο της Αθήνας για τον επαναληπτικό της ΑΕΚ με τον Ολυμπιακό για τα προημιτελικά του Κυπέλλου είναι αυστηρότατα.

Ενδεικτικό είναι το γεγονός ότι μέχρι και συρματοπλέγματα έχουν μπει από τους υπεύθυνους στην τάφρο για να αποτραπεί η είσοδος οπαδών στον αγωνιστικό χώρο.

inner

inner
  

inner

inner

Τρεις παρατηρητές της ΔΕΑΒ στο ΟΑΚΑ

Τρεις παρατηρητές της επιτροπής αντιμετώπισης της βίας θα δώσουν το παρών την Τετάρτη (11/3, 19:00) στο ΟΑΚΑ, όπου θα διεξαχθεί ο προημιτελικός του Κυπέλλου μεταξύ ΑΕΚ και Ολυμπιακού.

Τρεις παρατηρητές της ΔΕΑΒ στο ΟΑΚΑ
Ύστερα από εντολή του Σταύρου Κοντονή, θα παρευρεθούν τρεις παρατηρητές της ΔΕΑΒ (Διαρκής Επιτροπής Αντιμετώπισης της Βίας) την Τετάρτη (11/3, 19:00) στο ΟΑΚΑ στον προημιτελικό Κυπέλλου, ΑΕΚ-Ολυμπιακός.
O Υφυπουργός Αθλητισμού προσπαθεί με κάθε τρόπο να βρει λύση στο συγκεκριμένο θέμα και προέβη σε αυτήν την κίνηση, καθώς το προσεχές ματς είναι επίφοβο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: