moving image by marquee html code
Η ερυθρολευκη ενημερωση σας αλλαξε διαδυκτιακη τοποθεσια. Καθημερινη ερυθρολευκη ενημερωση στο νεο και συγχρονο www.piraeusplanet.gr

Προσφατες δημοσιευσεις

Τετάρτη 11 Μαρτίου 2015

Με Αγραβάνη στη 12άδα και δίχως Πέτγουεϊ-Τσαϊρέλη

Με Αγραβάνη στη 12άδα και δίχως Πέτγουεϊ-Τσαϊρέλη


Ο Αγραβάνης προπονήθηκε κανονικά μαζί με την ομάδα και θα βρεθεί στην 12άδα του ματς κόντρα στη Φενέρμπαχτσε στο κατάμεστο ΣΕΦ. Νοκ-άουτ οι Πέτγουεϊ και Τσαϊρέλης, οι οποίοι συνέχισαν το ατομικό τους πρόγραμμα, καθώς αισθάνονται ακόμη ενοχλήσεις.
Ο Ολυμπιακός συνέχισε την προετοιμασία του για την αναμέτρηση της Παρασκευής (13/3, 21:45) κόντρα στη Φενέρμπαχτσε στο ΣΕΦ, για την 10η αγωνιστική του TOP-16 της Euroleague. Οι πρωτοπόροι στον όμιλο τους, Πειραιώτες, θα αγωνιστούν σε ένα κατάμεστο ΣΕΦ, καθώς τα εισιτήρια εξαντλήθηκαν. Άπαντες γνωρίζουν την σημασία της αναμέτρησης, καθώς εφόσον κερδίσουν τους Τούρκους θα κάνουν ένα τεράστιο βήμα για την απόκτηση του πολύτιμου πλεονεκτήματος έδρας ενόψει των προημιτελικών της διοργάνωσης.

Ο Δημήτρης Αγραβάνης έλαβε κανονικά μέρος στην προπόνηση της ομάδας, για μία ακόμη μέρα, αισθάνεται καλά, έχει ξεπεράσει τον τραυματισμό του, είναι σε θέση να αγωνιστεί και το προπονητικό-τιμ αποφάσισε να τον συμπεριλάβει στην δωδεκάδα για το παιχνίδι κόντρα στη Φενέρμπαχτσε, καθώς υπάρχει και... έλλειψη στη θέση "4". Να τονίσουμε πως ο 21χρονος φόργουορντ χει να παίξει μπάσκετ από τον περασμένο Δεκέμβρη, όταν και είχε χτυπήσει (κάταγμα στο δάκτυλο του αριστερού του χεριού).

Τόσο ο Μπρεντ Πέτγουεϊ, όσο και Μιχάλης Τσαϊρέλης, έμειναν και πάλι εκτός προπόνησης, συνεχίζοντας το ατομικό τους πρόγραμμα, κάνοντας και αποθεραπεία.

Ο Αμερικανός πάουερ-φόργουορντ είναι καλύτερα, αλλά δεν έχει ξεπεράσει απόλυτα τον τραυματισμό του, καθώς συνεχίζει να αισθάνεται μικρές ενοχλήσεις στον ώμο (υπενθυμίζεται πως τον είχε βγάλει στο ματς με την Μάλαγα) και οι ερυθρόλευκοι αποφάσισαν πως θα ήταν προτιμότερο να μην ρισκάρουν, προστατεύοντας τον ενόψει της συνέχειας.

Ο Μιχάλης Τσαϊρέλης εξακολουθεί να αισθάνεται ενοχλήσεις στους προσαγωγούς, ενώ εκτός προπόνησης έμεινε και ο Δημήτρης Κατσίβελης, ο οποίος επίσης δεν υπολογίζεται για την αναμέτρηση, καθώς συνεχίζει να νιώθει πόνους στα πλευρά.

 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: