moving image by marquee html code
Η ερυθρολευκη ενημερωση σας αλλαξε διαδυκτιακη τοποθεσια. Καθημερινη ερυθρολευκη ενημερωση στο νεο και συγχρονο www.piraeusplanet.gr

Προσφατες δημοσιευσεις

Κυριακή 8 Μαρτίου 2015

Συντηρητικά ο Ελαμπντελαουί

Συντηρητικά ο Ελαμπντελαουί

 

Ο Ολυμπιακός άρχισε την προετοιμασία του για τον επαναληπτικό προημιτελικό του Κυπέλλου Ελλάδας κόντρα στην ΑΕΚ. Στα τελειώματα των φάσεων και τα στημένα έδωσε έμφαση ο Βίτορ Περέιρα, συντηρητικό πρόγραμμα ακολούθησε ο Ομάρ Ελαμπντελαουί.
Το πρωί της Κυριακής (8/3, 11:00) η ομάδα του Ολυμπιακού προπονήθηκε κανονικά στο αθλητικό κέντρο του Ρέντη και άρχισε την προετοιμασία της για τον επαναληπτικό προημιτελικό αγώνα του Κυπέλλου Ελλάδας κόντρα στην ΑΕΚ, ο οποίος θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη (11/3, 19:00) στο ΟΑΚΑ.
Στο δίτερμα που ακολούθησε, οι ποδοσφαιριστές του Βίτορ Περέιρα έριξαν το βάρος στην τακτική, δουλεύοντας επάνω στη σωστή αμυντική και επιθετική λειτουργία. Στο τέλος του προγράμματος οι επιθετικοί του Ολυμπιακού έμειναν στο γήπεδο και δούλεψαν επάνω στα τελειώματα φάσεων. Από την άλλη, οι "Τσόρι", Φορτούνης, Ντουρμάζ και Μπουχαλάκης έμειναν και εκτελούσαν φάουλ από διάφορες θέσεις, βελτιώνοντας το καλό τους πόδι.

Στα ιατρικά, ο Φουστέρ έκανε θεραπεία, ενώ κανονικά γυμνάστηκε ο Γιαννιώτης. Ο Στρέζος έμεινε στο γυμναστήριο, ακολουθώντας ατομικό πρόγραμμα. Συντηρητικά γυμνάστηκε ο Ελαμπντελαουί, ο οποίος δύσκολα θα προλάβει τη ρεβάνς με την ΑΕΚ.

Η προπόνηση, τη Δευτέρα (9/3), είναι προγραμματισμένη για τις 11:00.

Δεν υπάρχουν σχόλια: