moving image by marquee html code
Η ερυθρολευκη ενημερωση σας αλλαξε διαδυκτιακη τοποθεσια. Καθημερινη ερυθρολευκη ενημερωση στο νεο και συγχρονο www.piraeusplanet.gr

Προσφατες δημοσιευσεις

Κυριακή 8 Μαρτίου 2015

Στο «Ζηρίνειο» για τη νίκη ο Θρύλος

Στο «Ζηρίνειο» για τη νίκη ο Θρύλος

Στο «Ζηρίνειο» για τη νίκη ο Θρύλος

Μετά την άνετη επικράτηση σε βάρος της Ορεστιάδας στο Ρέντη, οι υποχρεώσεις του Ολυμπιακού στο πρωτάθλημα συνεχίζονται με μια δυνατή αναμέτρηση. Τη Δευτέρα (9/3) οι νταμπλούχοι αντιμετωπίζουν τον Α.Ο. Κηφισιάς στο Ζηρίνειο (19:30, Novasports 2) στο πλαίσιο της 19ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Volleyleague ΟΠΑΠ. 

 Στόχος του Ολυμπιακού είναι να σπάσει το αήττητο που διατηρεί στους εντός έδρας αγώνες της η Κηφισιά, λίγες ημέρες πριν την νέα μονομαχία με την ομάδα των βορείων προαστίων στον ημιτελικό του Final 4 που θα γίνει στη Σύρο, το ερχόμενο Σάββατο. Η προετοιμασία των νταμπλούχων ολοκληρώθηκε την Κυριακή το απόγευμα. Το πρόγραμμα περιλάμβανε παρακολούθηση βίντεο για μια ώρα και στη συνέχεια προπόνηση. 
Kαζάζης: «Είναι ένα ιδιαίτερο παιχνίδι»
Ο προπονητής του Ολυμπιακού, Δημήτρης Καζάζης αναφερόμενος στην αναμέτρηση με την Κηφισιά δήλωσε: «Είναι ένα ιδιαίτερο παιχνίδι ενόψει και της αναμέτρησης μας στον ημιτελικό του Κυπέλλου. Η Κηφισιά μέσα στην έδρα της είναι πολύ δυνατή και αποδεικνύεται από το γεγονός ότι είναι αήττητη, πράγμα που δείχνει το βαθμό δυσκολίας του αγώνα. Στόχος μας όμως δεν είναι κανένας άλλος από τη νίκη και μόλις τελειώσει αυτό το ματς θα δούμε το επόμενο παιχνίδι πάλι με την Κηφισιά στο Final 4. Είναι ξεκάθαρο ότι αυτό μας ενδιαφέρει είναι η νίκη και αν γίνεται και καθαρή σίγουρα όμως το έργο μας είναι πολύ δύσκολο».

Δεν υπάρχουν σχόλια: