moving image by marquee html code
Η ερυθρολευκη ενημερωση σας αλλαξε διαδυκτιακη τοποθεσια. Καθημερινη ερυθρολευκη ενημερωση στο νεο και συγχρονο www.piraeusplanet.gr

Προσφατες δημοσιευσεις

Κυριακή 8 Μαρτίου 2015

Νίκες για τις Κ-13 και Κ-16 επί του Φωστήρα

Νίκες για τις Κ-13 και Κ-16 επί του Φωστήρα

Οι ομάδες Κ-13 και Κ-16 του Ολυμπιακού επικράτησαν των αντίστοιχων του Φωστήρα, στο πλαίσιο του "Attica Cup".

Κ-13: Ολυμπιακός-Φωστήρας 1-0

Νέα νίκη για την ομάδα του Φώτη Παπαπαναγή στο "Attica Cup".

 
Σε αγώνα για το "Attica Cup", ο οποίος διεξήχθη το πρωί της Κυριακής στον Ταύρο, η Κ-13 του Ολυμπιακού επικράτησε με 1-0 του Φωστήρα. Το μοναδικό γκολ για την ομάδα του Φώτη Παπαπαναγή πέτυχε ο Ιακωβίδης.
Η αρχική σύνθεση του Ολυμπιακού: Παχατούρας, Τζόρβας, Κεραμίδας, Γούλας, Θεοδωρόπουλος, Παλαιολόγος, Ιακωβίδης, Σουρλής, Παπαδόπουλος, Μπάνο, Αλεξανδράκης.

Στη συνέχεια αγωνίστηκαν και οι: Πολύδωρος, Ηλιάδης, Καψιώτης, Μιχαλόπουλος, Βόλης, Καραπαναγιωτίδης, Μπόλεϊ, Παπακωνσταντίνου, Παυλίδης.

Κ-16: Ολυμπιακός-Φωστήρας 2-0

Τα δύο γκολ της πειραϊκής ομάδας πέτυχαν οι Καμπετσής, Κωστανάσιος.

Αποδίδοντας καλό ποδόσφαιρο, ο Ολυμπιακός (Κ-16) κέρδισε με 2-0 τον Φωστήρα σε αγώνα του "Attica Cup", ο οποίος διεξήχθη το πρωί της Κυριακής στον Ταύρο.

Η ομάδα του Γιώργου Παπακωστούλη είχε πολύ καλή απόδοση στην άμυνα, ενώ στην επίθεση είχε ευκαιρίες να πετύχει περισσότερα τέρματα. Τα δύο γκολ του αγώνα πέτυχαν στο 1ο ημίχρονο ο Κωστανάσιος και ο Καμπετσής.

Η αρχική σύνθεση του Ολυμπιακού: Σκαφίδας, Γιανναράκης, Τσιμπούκας, Φλέγκας, Τουλκερίδης, Αγγελόπουλος Γ., Ασημάκης, Καμπετσής, Τσιπιρτίμης, Κωστανάσιος, Γκλεγκλές.

Στη διάρκεια του αγώνα χρησιμοποιήθηκαν και οι: Νίκας, Παπαχρόνης, Μανωλάκης, Αμπάρα, Νικούλης.

Δεν υπάρχουν σχόλια: