moving image by marquee html code
Η ερυθρολευκη ενημερωση σας αλλαξε διαδυκτιακη τοποθεσια. Καθημερινη ερυθρολευκη ενημερωση στο νεο και συγχρονο www.piraeusplanet.gr

Προσφατες δημοσιευσεις

Κυριακή 8 Μαρτίου 2015

Ταλαιπωρία χασιμο χρονου και ρυθμου

Ταλαιπωρία χασιμο χρονου και ρυθμου



Ο αγώνας Πρωταθλήματος ανάμεσα στον Πανθρακικό και τον Ολυμπιακό αναβλήθηκε δικαιολογημένα επ' αόριστον, καθώς στο βούρκο του Δημοτικού Σταδίου της Κομοτηνής δεν μπορούσε να παιχθεί ποδόσφαιρο. Ούτε το Σάββατο, ούτε την Κυριακή, ούτε τις επόμενες ημέρες
 Η αποστολή του Ολυμπιακού αναχώρησε οδικώς για την Αλεξανδρούπολη και το αεροδρόμιο "Δημόκριτος", απ' όπου "πέταξε" με προορισμό την Αθήνα.
Η πτήση τσάρτερ από την πρωτεύουσα του Νομού Έβρου ξεκίνησε περίπου στις 21:50, τη νύχτα του Σαββάτου, και περίπου στις 22:45 το αεροσκάφος προσγειώθηκε στο αεροδρόμιο "Ελευθέριος Βενιζέλος". Αυτην τη φορά , ήταν σχετικά ήρεμη η πτήση, με τις αναταράξεις όχι πολύ επίφοβες, όπως όταν πηγαινε στην Αλεξανδρούπολη, την Παρασκευή η αποστολη.
 Οι άνθρωποι του Ολυμπιακού έκαναν λόγο για μια τρομερή ταλαιπωρία στην οποία υποβάλλεται η ομάδα μετά την αναβολη της αναμέτρησης με τον Πανθρακικό, καθώς πάλι δεν γνωρίζουν το ποιο θα είναι το πρόγραμμα της με τις νέες αλλαγές που θα γίνουν.
Σε ότι αφορά την κατάσταση του αγωνιστικού χώρου, ποδοσφαιριστές των ερυθρόλευκων, μάλιστα, τον χαρακτήριζαν ως «κινούμενη άμμο» καθώς το πόδι τους βυθιζόταν μέσα στη λάσπη.

Το συγκεκριμένο γήπεδο δεν διαθέτει αποστραγγιστικό σύστημα με αποτέλεσμα να μην μπορούν τα νερά από τη συνεχή βροχόπτωση να αποβάλλονται από τον αγωνιστικό χώρο.
Αποτέλεσμα αυτού είναι η κατάστασή του να είναι αρκετά κακή και να εγκυμονεί κινδύνους για την ασφάλεια των παικτών.
Ακόμη και οι υπεύθυνοι για την διεξαγωγή του αγώνα οι οποίοι έκαναν την αυτοψία επισημαίνουν στην έκθεσή τους προς τη λίγκα ότι η κατάσταση του γηπέδου είναι τέτοια που ούτε σημερα θα μπορούσε να γίνει το παιχνίδι και ετσι δοθηκε επ αοριστον αναβολη.

Πλέον από σήμερα η προσοχή των «ερυθρόλευκων» στρέφεται στον επαναληπτικό Κυπέλλου με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ την Τετάρτη (19:00).
Μπορεί οι παίκτες του Βίτορ Περέιρα να γλίτωσαν την ταλαιπωρία ενός αγώνα υπό αντίξοες συνθήκες ή τη μια μέρα έξτρα παραμονής στη Θράκη, ωστόσο κάθε άλλο παρά ευνοημένοι αισθάνονται οι Πειραιώτες.
 Κι αυτό γιατί μετά τη νέα αναβολή και μέχρι τον αγώνα ρεβάνς του Κυπέλλου θα έχουν μείνει άπραγοι για 13 μέρες από τον αγώνα με τη Ντνίπρο στο «Γ. Καραϊσκάκης».

Ο Βίτορ Περέιρα έχει προγραμματίσει προπόνηση, που θα γίνει σε υψηλούς ρυθμούς για να κρατήσει τους παίκτες του σε εγρήγορση. Παράλληλα αναμένονται αλλαγές σε σχέση με την ομάδα που θα παρέτασσε στην Κομοτηνή.
Η ενδεκάδα που είχε δηλωθεί αποτελείτο από τους Ρομπέρτο, Σαλίνο, Μαζουακού, Σιόβα, Μποτία, Κασάμι, Μανιάτη, Μιλιβόγεβιτς, Ντοσεβί, Τσόρι και Χάρα. Στον αγώνα της Τετάρτης θεωρείται δεδομένο πως θα παίξουν οι Ελαμπντελαουί, Σαντάνα και Μήτρογλου αντί των Σαλίνο, Μποτία και Χάρα, ενώ Φορτούνης, Αφελάι και Ντουρμάζ μαζί με τον Ντοσεβί διεκδικούν μια θέση μεσοεπιθετικού.

Πάει για μετά το Πάσχα

Πότε θα διεξαχθεί το παιχνίδι Πανθρακικός-Κομοτηνή; Άγνωστο ακόμη, αλλά το πιθανότερο είναι μετά το Πάσχα. Κι αυτό γιατί την επόμενη Τετάρτη (18/3) αναμένεται να οριστεί η αναβληθείσα 26η αγωνιστική (που περιλαμβάνει το Ολυμπιακός-Αστέρας Τρίπολης), ενώ τη μεθεπόμενη Τετάρτη υπάρχει η διακοπή για τις υποχρεώσεις των εθνικών ομάδων.

Δεν υπάρχουν σχόλια: