moving image by marquee html code
Η ερυθρολευκη ενημερωση σας αλλαξε διαδυκτιακη τοποθεσια. Καθημερινη ερυθρολευκη ενημερωση στο νεο και συγχρονο www.piraeusplanet.gr

Προσφατες δημοσιευσεις

Κυριακή 8 Μαρτίου 2015

Η Ακαδημία πήγε θέατρο

Η Ακαδημία πήγε θέατρο

Η Ακαδημία πήγε θέατρο

Ένα ευχάριστο διάλειμμα από τα μαθήματα τους στο σχολείο και από  προπονήσεις και  αγώνες πραγματοποίησαν τα μέλη των ομάδων Κ-10 και Κ-11 της Ακαδημίας μας. Οι νεαροί ποδοσφαιριστές επισκέφτηκαν το θέατρο "Λύχνος" στο Γκάζι και παρακολούθησαν την παράσταση "Το λυχνάρι του Αλαντίν" μαζί με τους προπονητές τους κ.κ Κυριακόπουλο, Χατζηράπη, Σχοιναράκη.
Οι νεαροί ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού γέλασαν με την ψυχή τους και έμαθαν πολλά νέα πράγματα "ταξιδεύοντας" μέσα από τα κείμενα του έργου που είναι βασισμένο στην ιστορία του Αλαντίν σε μια άλλη διάσταση της... ιστορίας. Οι αθλητές μας αφού χειροκρότησαν τους ηθοποιούς μετά από το τέλος της παράστασης, ανέβηκαν στη σκηνή και φωτογραφήθηκαν μαζί τους! Τα παιδιά είχαν πολλές απορίες που τις έλυσαν οι ηθοποιοί αλλά και ο σκηνοθέτης της παράστασης κ. Αντωνίου. Φεύγοντας είχαν μάθει τα πάντα για το περίφημο αραβικό παραμύθι και τους ήρωες του!

Δεν υπάρχουν σχόλια: