moving image by marquee html code
Η ερυθρολευκη ενημερωση σας αλλαξε διαδυκτιακη τοποθεσια. Καθημερινη ερυθρολευκη ενημερωση στο νεο και συγχρονο www.piraeusplanet.gr

Προσφατες δημοσιευσεις

Κυριακή 8 Μαρτίου 2015

Παρουσιάζεται το επετειακό λογότυπο

Παρουσιάζεται το επετειακό λογότυπο

Το μεσημέρι της Δευτέρας (9/3, 14:00), θα παρουσιαστεί επίσημα από την ΠΑΕ Ολυμπιακός το επετειακό λογότυπο με αφορμή τα 90 χρόνια από την ίδρυση του Θρύλου. Θα μιλήσουν οι Κριστιάν Καρεμπέ και Γιάννης Μανιάτης.

Την Τρίτη, στις 10 Μαρτίου, ο Ολυμπιακός συμπληρώνει 90 χρόνια ύπαρξης και ο σύλλογος ετοιμάζει μία σειρά εκδηλώσεων προκειμένου να γιορτάσει τα ένδοξα γενέθλιά του. Το μεσημέρι της Δευτέρας (9/3, 14:00), η ερυθρόλευκη ΠΑΕ θα παραθέσει συνέντευξη Τύπου στην αίθουσα συνεντεύξεων Τύπου του "Γεώργιος Καραϊσκάκης" προκειμένου να παρουσιάσει το επίσημο επετειακό λογότυπο για τα 90 χρόνια ζωής του Θρύλου, αλλά και τις εορταστικές δράσεις που θα πραγματοποιήσει για να τιμήσει την επέτειο.
 Την ομάδα θα εκπροσωπήσουν οι Κριστιάν Καρεμπέ και Γιάννης Μανιάτης.

Η ενημέρωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός:

"Ο Ολυμπιακός μας συμπληρώνει 90 χρόνια από την ίδρυσή του! Με αφορμή τη σπουδαία αυτή επέτειο για τον σύλλογό μας, θα δοθεί συνέντευξη Τύπου στο Καραϊσκάκη, τη ΔΕΥΤΕΡΑ 9 Μαρτίου και ώρα 14:00, στην αίθουσα Τύπου του γηπέδου.

Σε αυτή θα παρουσιαστεί το επίσημο, επετειακό λογότυπο για τα 90 χρόνια του Θρύλου, θα παρουσιαστούν οι εορταστικές δράσεις που θα λάβουν χώρα το επόμενο διάστημα, ενώ παράλληλα θα μιλήσουν στους εκπροσώπους του Τύπου ο Σύμβουλος Στρατηγικής της Διοίκησης, Κριστιάν Καρεμπέ και ο αρχηγός της ομάδας μας, Γιάννης Μανιάτης!".

Δεν υπάρχουν σχόλια: