moving image by marquee html code
Η ερυθρολευκη ενημερωση σας αλλαξε διαδυκτιακη τοποθεσια. Καθημερινη ερυθρολευκη ενημερωση στο νεο και συγχρονο www.piraeusplanet.gr

Προσφατες δημοσιευσεις

Κυριακή 8 Μαρτίου 2015

Τσαμπα το συλαλητηριο και ο σκοπος του...σας ξεφτυλιζει το βιντεο απο την Θυρα 13 στο youtube (video)

Τσαμπα το συλαλητηριο και ο σκοπος του...σας ξεφτυλιζει το βιντεο απο την Θυρα 13 στο youtube (video)


Oπως ειχαν προαναγγειλει τα βαζελακια με το πανο στο ΟΑΚΑ εκαναν το...συλαλητηριο τους εξω απο την Λεωφορο να απολαυσουν το φιλικο μεταξυ των αδελφων σωματειων ενα φιλικο που μας πονεσαν τα ματια...τι ντερμπυ ηταν αυτο ρε?Πονεσανε τα ματια μας...

 Η συγκέντρωση ξεκίνησε στις 18:30, λίγο μετά το τέλος του αγώνα Παναθηναϊκός - ΠΑΟΚ στο ΟΑΚΑ και μετά τις 19:00 το πλήθος που βρισκόταν έξω από την Θύρα 3 έφτανε τα 3.000 άτομα, τα οποία φώναζαν συνθήματα εις βάρος του Βαγγέλη Μαρινάκη και του ΠΑΟΚ,ανηρτησαν και πανο κατα του Μαρινακη αλλα ακομα δεν εχουν κυκλοφορησει φωτο.
Ο σκοπος γνωστος και τον παραδεχονται και οι ιδιοι ετσι?
Να εκβιασουν την Κυβερνηση γαι την βαρεια τιμωρια που τους επιβληθηκε,δεν ειχαν μαθει ετσι τα παιδια...τι πραγματα ειναι αυτα?
Βαλανε και γιγαντοοθονη ,αμεεε...τι ετσι?


Και ολοι οσοι μαζευτηκαν ηταν οπως γραφουν ...3.000,με τρεις χιλιαδες θα διαμαρτυρηθειτε και θα εκβιασετε την Κυβερνηση και τον Κοντονη?
Οι υπολοιποι διαδηλωσαν για το δικαιο του Παναθηναικου απο την τηλεοραση...
Δεν θα ηθελα ομως να μπω στην διαδικασια να σχολιασω αν ηταν τοσοι  λιγοτεροι η περισσοτεροι..δεν ειναι αυτος ο σκοπος μου...
Εγω θα διευκρινισω ενα και μονο...
ΓΙΑ ΠΟΙΟΝ ΛΟΓΟ ΚΑΝΑΤΕ ΣΥΛΑΛΗΤΗΡΙΟ? ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΗΘΕΙΤΕ? ΓΙΑ ΠΟΙΟ ΠΡΑΓΜΑ? ΓΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΚΑΤΕΒΑΣΟΥΝ ΤΗΝ ΠΟΙΝΗ ΣΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΟΒΑΘΜΙΑ ΕΠΙΤΡΟΠΗ Ε?
Ε..οχι...
Γιατι το νεο βιντεο που κυκλοφορησε απο τον επισημο λογαριασμο της Θυρας 13 δειχνει ξεκαθαρα τι ακριβως εγινε ,την ανοιχτη πορτα,τους οπαδους που ηταν ηδη στον αγωνιστικο χωρο,τα μπινελικια στον Περειρα που χρεωνε ο Αλαφουζος και τα τσιρακια του οτι προκαλεσε μαζι με τους εντεταλμενους δημοσιοκαφρους των media που ελεγχουν.
ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΤΣΑΜΠΑ ΚΑΝΑΤΕ ΤΟ...ΣΥΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΣΑΣ ΔΙΑΨΕΥΔΕΙ ΚΑΙ ΣΑΣ ΞΕΦΤΥΛΙΖΕΙ ΕΣΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΤΣΙΡΑΚΙΑ ΣΑΣ...
Μαρτυρησατε χωρις ξυλο....
Ιδου το βιντεο και το λινκ απο τον επισημο λογαριασμο της Θυρας 13
https://www.youtube.com/watch?v=smanQ5wUkeg#t=36




Δεν υπάρχουν σχόλια: