moving image by marquee html code
Η ερυθρολευκη ενημερωση σας αλλαξε διαδυκτιακη τοποθεσια. Καθημερινη ερυθρολευκη ενημερωση στο νεο και συγχρονο www.piraeusplanet.gr

Προσφατες δημοσιευσεις

Τετάρτη 17 Ιουνίου 2015

Απ' τα πράσινα, στα κόκκινα ο Στιβαχτής

Απ' τα πράσινα, στα κόκκινα ο Στιβαχτής


Απ' τα πράσινα, στα κόκκινα ο Στιβαχτής

Την διαδρομή Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός έκανε ο Κώστας Στιβαχτής, ο οποίος θα αγωνιστεί στην πάσα των «ερυθρόλευκων» μετά από δύο χρόνια συνεργασίας με τους «πράσινους».
Παίκτης του Ολυμπιακού για την επόμενη σεζόν θα είναι ο Κώστας Στιβαχτής, ο οποίος ανακοινώθηκε απ’ τους «ερυθρόλευκους».
Ο έμπειρος πασαδόρος επιστρέφει στον Πειραιά δέκα χρόνια μετά το προηγούμενο σύντομο πέρασμά του -για τον δεύτερο γύρο της σεζόν 2005/06- και έπειτα από δύο χρόνια παρουσίας του στον Παναθηναϊκό.

Η ανακοίνωση:
«Το Τ.Α.Α. Ολυμπιακός ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας με τον Κώστα Στιβαχτή. Ο διεθνής βολεϊμπολίστας υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας διάρκειας 1 έτους και θα πλαισιώσει τη θέση του πασαδόρου, μαζί με τον Ντίμα Φιλίποφ.

Ο Κώστας Στιβαχτής είναι γεννημένος στις 22/5/1980, έχει ύψος 1.86 και τα τελευταία δυο χρόνια αγωνιζόταν στον Παναθηναϊκό
».

Μετά την υπογραφή του συμβολαίου του ο Κώστας Στιβαχτής δήλωσε στο επίσημο site του Ολυμπιακού (www.osfp.gr):
«Για εμένα το σημαντικό είναι ότι θέλω να βοηθήσω την ομάδα όσο μπορώ περισσότερο. Έχω έρθει για να δουλέψω όσο γίνεται καλύτερα ώστε να επιστρέψει η ομάδα στους τίτλους. Μετά από μια κακή χρονιά λόγω του ότι δεν κατέκτησε τους τίτλους είναι σημαντικό να καταφέρουμε να επιστρέψουμε στην πρώτη θέση στο πρωτάθλημα, να κατακτήσουμε και το κύπελλο και να κάνουμε μια καλή πορεία στην Ευρώπη.

Όταν είσαι επαγγελματίας αθλητής δέχεσαι προτάσεις και επιλέγεις να κάνεις το καλύτερο για σένα. Αυτό έκανα και εγώ αφού η πρόταση του Ολυμπιακού ήταν η καλύτερη για αυτό και δέχθηκα να έρθω. Το μήνυμα μου στον κόσμο του Ολυμπιακού είναι να έρθει στο γήπεδο να παρακολουθήσει αυτή την ομάδα και να να την υποστηρίξει. Από κει και πέρα το θέμα το δικό μας σαν αθλητές, είναι να κρατήσουμε τον κόσμο κοντά μας με την απόδοση και τις εμφανίσεις μας
».

Δεν υπάρχουν σχόλια: