moving image by marquee html code
Η ερυθρολευκη ενημερωση σας αλλαξε διαδυκτιακη τοποθεσια. Καθημερινη ερυθρολευκη ενημερωση στο νεο και συγχρονο www.piraeusplanet.gr

Προσφατες δημοσιευσεις

Τετάρτη 17 Ιουνίου 2015

ΤΣΣΚΑ καλεί Περπέρογλου, ο Στράτος θέλει Ολυμπιακό!!!

ΤΣΣΚΑ καλεί Περπέρογλου, ο Στράτος θέλει Ολυμπιακό!!!

Ο Δημήτρης Ιτούδης περιμένει τον Ελληνα φόργουορντ στη Μόσχα, αλλά...


Η ΤΣΣΚΑ κάνει ήδη τα σχέδιά της για την επόμενη και δεν λογαριάζει καθόλου το ότι η Εφές δεν έχει ολοκληρώσει τις υποχρεώσεις της στο τουρκικό πρωτάθλημα. Αλλωστε δεν φαίνεται να νοιάζεται η ίδια η Αναντολού, που ήδη κάνει προτάσεις σε παίκτες ανά την Ευρώπη, αν και κινδυνεύει άμεσα να χάσει τον τίτλο. Είναι προφανές ότι και οι ίδιοι δεν πιστεύουν στο ρόστερ τους.


Πάμε, λοιπόν, στην ΤΣΣΚΑ που αναζητεί τον αντικαταστάτη του Σόνι Ουίμς και ο μεγάλος στόχος του Δημήτρη Ιτούδη είναι ο Στράτος Περπέρογλου.
 Ο Ελληνας τεχνικός εκτιμά απεριόριστα των πρώην παίκτη του στον Παναθηναϊκό και οι Ρώσοι τον έχουν συμπεριλάβει στο σχεδιασμό τους.
 Εχουν τον τρόπο να τον δελεάσουν με τα κατάλληλα οικονομικά ανταλλάγματα και μόνο ένα εμπόδιο φαίνεται να υπάρχει στο δρόμο τους.
 Οχι δεν είναι η Εφές, ούτε οι Τούρκοι καίγονται να τον κρατήσουν, ούτε ο ίδιος επιθυμεί να μείνει άλλος στην Πόλη.
Ο Περπέρογλου δεν κρύβει ότι θα ήθελε να επιστρέψει στην Ελλάδα και ο Ολυμπιακός μοιάζει μονόδρομος γι αυτόν.
Οι ερυθρόλευκοι δεν έχουν κάνει – ακόμα – κίνηση, κανείς δεν μπορεί να γνωρίζει αν θα επιχειρήσουν να τον φέρουν πίσω στο μεγάλο λιμάνι. Αλλά αν ο Ολυμπιακός το αποφασίσει και τον προσεγγίσει, έχει πιθανότητες πολλές για τον πιο βασικό λόγο.
 Γιατί ο Πέρπε έχει στην άκρη του μυαλού του την επιστροφή και θέλει να ξαναπαίξει στον Ολυμπιακό.

Δεν υπάρχουν σχόλια: