moving image by marquee html code
Η ερυθρολευκη ενημερωση σας αλλαξε διαδυκτιακη τοποθεσια. Καθημερινη ερυθρολευκη ενημερωση στο νεο και συγχρονο www.piraeusplanet.gr

Προσφατες δημοσιευσεις

Τετάρτη 17 Ιουνίου 2015

To κοινο μετωπο κατα του Ολυμπιακου σκεφτεται να μην κατεβει στο επομενο Πρωταθλημα...

To κοινο μετωπο κατα του Ολυμπιακου σκεφτεται να μην κατεβει στο επομενο Πρωταθλημα...


Αρχισατε παλι τις κωλοτουμπες περι καταστροφης του Ελληνικου ποδοσφαιρου και της ανισης μεταχειρισης,και απειλειτε οτι δεν θα κατεβειτε στο επομενο πρωταθλημα?
ΠΟΤΕ ΜΗΝ ΣΩΣΕΤΕ ΚΑΙ ΞΑΝΑΚΑΤΕΒΕΙΤΕ...ΝΑ ΦΥΓΕΤΕ ΝΑ ΠΑΤΕ ΑΛΛΟΥ...ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΣΑΣ ΠΩ ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ.

Αντε γιατι πολυ σας εχουμε ανεχτει κι εσας και τις σαπιες μεθοδευσεις σας με τα λαμογια τους δημοσιογραφους σας και τα μπουρδελοmedia σας ,που καθημερινα ριχνουν λασπη σττυς νοικοκυρηδες για να καλυψουν την ανικανοτητα και την ανυπαρξια σας...λαμογια και επενδυτες του τιποτε.
ΜΙΛΑΝΕ ΓΙΑ ΗΘΙΚΟΙ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΜΕΝΟΙ ΓΙΑ ΠΟΙΝΙΚΑ ΑΔΙΚΗΜΑΤΑ ΚΑΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΘΕΤΑΙ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΝΕΧΕΤΑΙ ΜΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΤΙΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ.
ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΑ ΘΕΣΜΙΚΑ ΟΡΓΑΝΑ ΣΙΩΠΟΥΝ ΠΣΑΤ ,ΕΣΡ ,ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ.
ΓΙΑ ΟΣΑ ΛΕΤΕ ΚΑΝΕΤΕ ΚΑΙ ΓΡΑΦΕΤΕ ΕΣΕΙΣ ΔΕΝ ΕΥΑΙΣΘΗΤΟΠΟΙΕΙΤΑΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ
Μιλανε για εγκληματικη οργανωση αυτοι που μεχρι χτες εστειλαν μπραβους να χτυπησουν τον Τακη Τσουκαλα εξω απο το σπιτι του επειδη τους ξεμπροστιασε με το βιντεο της εκπομπης του αλλα και εκει δεν ευαισθητοποιηθηκε κανεις....
ΡΕ ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ ΕΥΑΙΣΘΗΤΟΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ?
Γιατι τετοιος πονος ξαφνικα να μην κατεβετε?
Φοβαστε την αθωωση και παλι του Βαγγελη Μαρινακη?
Φοβαστε την βροχη μυνησεων που θα πεσει στα κεφαλια σας?
Ειτε φυγετε ειτε μεινετε τις εξοντωτικες μυνησεις δεν θα τις γλυτωσετε...ουτε εσεις ουτε τα βρωμοκαναλα σας και τα ιστολογια σας ουτε οι δημοσιοκαφροι σας...
Θα πεσει πολυ κλαμα απο σας και πολυ γελιο απο εμας...
Υπομονη αυριο θα ειναι η μεγαλη μερα για ολους μας.
Παντως αν το εχετε αποφασισει σοβαρα να παρετε τον πουλο,να το κανετε και πραξη μπας και φυγει η βρωμια και η σπαιλα απο τον Ελληνικο αθλητισμο
ΝΑ ΦΥΓΕΤΕ ΝΑ ΠΑΤΕ ΑΛΛΟΥ...

Ιδου και η ειδηση..

Συνάντηση και μέτωπο Αλαφούζου, Ιβάν, Μελισσανίδη

Συνάντηση που σύμφωνα με πληροφορίες οδηγεί σε συγκρότηση μετώπου κατά των ενεργειών Super League και ΕΠΟ είχαν οι διοικητικοί ηγέτες Παναθηναϊκού, ΠΑΟΚ και ΑΕΚ.

Συνάντηση και μέτωπο Αλαφούζου, Ιβάν, Μελισσανίδη
Τελευταία ενημέρωση 17/06/2015
Για δεύτερη φορά μέσα σε μερικούς μήνες Αλαφούζος, Μελισσανίδης και Σαββίδης συναντήθηκαν και είχαν εκτεταμένη συζήτηση για όσα συμβαίνουν στο χώρο του ποδοσφαίρου.

Οι τρεις άνδρες συζήτησαν για ώρα κι έδειξαν να συμφωνούν πως η κατάσταση έχει φτάσει σε ένα σημείο που δεν υπάρχει πια… γυρισμός. Κουβέντιασαν για τις δικαστικές εξελίξεις, αλλά και θέματα διαιτησίας και τις απαραίτητες αλλαγές που πρέπει να υπάρξουν για να ξεκινήσει και να διεξαχθεί με ισονομία το νέο πρωτάθλημα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, Παναθηναϊκός, ΠΑΟΚ και ΑΕΚ συμφώνησαν παρά τις αγωνιστικές διαφορές τους στο να συγκροτήσουν κοινό μέτωπο κατά των ενεργειών της Super League και της ΕΠΟ απαιτώντας το… παιχνίδι να παίζεται με διαφορετικούς όρους από αυτούς που ισχύουν τη δεδομένη στιγμή. Οι διοικητικοί ηγέτες των τριών μεγάλων συλλόγων συμφωνούν πως η παρούσα κατάσταση είναι πέραν κάθε ορίου και δεν νοείται να συνεχιστεί, ενώ δείχνουν αποφασισμένοι να προχωρήσουν και σε κοινές (αντι)δράσεις για να αλλάξει το «τοπίο».

Δεν υπάρχουν σχόλια: