moving image by marquee html code
Η ερυθρολευκη ενημερωση σας αλλαξε διαδυκτιακη τοποθεσια. Καθημερινη ερυθρολευκη ενημερωση στο νεο και συγχρονο www.piraeusplanet.gr

Προσφατες δημοσιευσεις

Τετάρτη 17 Ιουνίου 2015

Βάζει τα πράγματα στη θέση τους

Βάζει τα πράγματα στη θέση τους

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης θα μεταβεί κανονικά στο γραφείο του ανακριτή κ. Ανδρεάδη, έτοιμος να αντικρούσει ψευδορκίες και συκοφαντίες που αφορούν την συγκεκριμένη υπόθεση.
Ο πόλεμος που δέχεται ο Ολυμπιακός και ο πρόεδρος του Βαγγέλης Μαρινάκης, αναφορικά με θέματα που απασχολούν εσχάτως το ελληνικό ποδόσφαιρο, είναι ανηλεής και έχει βρει καταφύγιο σε δημοσιογράφους - δικαστές αλλά και ΜΜΕ πρόθυμα να υιοθετήσουν απόψεις αστήρικτες, δυσφημιστικού και συκοφαντικού χαρακτήρα.

Ωστόσο ο Βαγγέλης Μαρινάκης είναι έτοιμος να αντικρούσει όλα όσα έχουν γραφτεί ή ειπωθεί αυτό το διάστημα για το πρόσωπο του, βάζοντας τα πράγματα στη θέση τους.

Ο πρόεδρος του Ολυμπιακού θα παρουσιαστεί κανονικά στο γραφείο του ανακριτή, κ. Ανδρεάδη, με σκοπό να αντικρούσει "μια ψευδορκία - συκοφαντία εις βάρος του", όπως τόνιζαν χαρακτηριστικά άνθρωποι της πειραϊκής ΠΑΕ.

Ολόκληρα δικαστήρια έχουν στηθεί σε εφημερίδες, ιστοσελίδες και γενικότερα στα ΜΜΕ, παρουσιάζοντας την εικόνα που θέλουν για τον Βαγγέλη Μαρινάκη.

Δεν έχουν διστάσει μάλιστα να τον καταδικάσουν, πριν καν πάει για την απολογία του. Ο πρόεδρος του Ολυμπιακού θα παρουσιαστεί ενώπιον του ανακριτή και θα αντικρούσει τις εις βάρος του συκοφαντίες, αλλά και τις ψευδείς καταθέσεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια: