moving image by marquee html code
Η ερυθρολευκη ενημερωση σας αλλαξε διαδυκτιακη τοποθεσια. Καθημερινη ερυθρολευκη ενημερωση στο νεο και συγχρονο www.piraeusplanet.gr

Προσφατες δημοσιευσεις

Τετάρτη 17 Ιουνίου 2015

Έπιασε ήδη δουλειά ο Σίλβα

Έπιασε ήδη δουλειά ο Σίλβα

Έπιασε ήδη δουλειά ο Σίλβα
Ο Ολυμπιακός δεν είναι ακόμη σε θέση να ανακοινώσει την πρόσληψη του Μάρκο Σίλβα, από τη στιγμή που δεν έχει λυθεί το συμβόλαιό του με τη Σπόρτινγκ Λισαβόνας και βρίσκεται στα δικαστήρια με τη διοίκηση των «λιονταριών». Όμως η επισημοποίηση της συνεργασίας του Πορτογάλου προπονητή με τους «ερυθρόλευκους» είναι διαδικαστικό ζήτημα. Επί της ουσίας ο 38χρονος τεχνικός έχει ήδη πιάσει δουλειά για λογαριασμό του Ολυμπιακού.

Σύμφωνα με πληροφορίες, στην Πορτογαλία έχουν αποσταλεί στοιχεία για το δυναμικό της ομάδας, καθώς επίσης και DVD, για να διαμορφώσει ολοκληρωμένη άποψη για το ρόστερ των Πειραιωτών και να κάνει τις εισηγήσεις του για τις μεταγραφές. Ο Σίλβα δεν θέλει να χάσει ούτε μια μέρα εργασίας και σαν άριστος επαγγελματίας σχεδιάζει τον νέο Ολυμπιακό, παρότι τυπικά ακόμη δεν είναι προπονητής του.

Στο έργο του τον βοηθούν και οι συνεργάτες που θα τον πλαισιώσουν στο τεχνικό τιμ των «ερυθρόλευκων». Πρόκειται για ανθρώπους που γνωρίζει καλά ο ίδιος και συνεργάζεται μαζί τους εδώ και καιρό, ενώ δεν προκύπτει από το ρεπορτάζ πως στο νέο προπονητικό επιτελείο θα τοποθετηθεί κάποιος Έλληνας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: