moving image by marquee html code
Η ερυθρολευκη ενημερωση σας αλλαξε διαδυκτιακη τοποθεσια. Καθημερινη ερυθρολευκη ενημερωση στο νεο και συγχρονο www.piraeusplanet.gr

Προσφατες δημοσιευσεις

Πέμπτη 14 Μαΐου 2015

Ο Αγγελόπουλος βράβευσε τον Πρίντεζη

Ο Αγγελόπουλος βράβευσε τον Πρίντεζη

Ο Αγγελόπουλος βράβευσε τον ΠρίντεζηΑπό τον Γιώργο Αγγελόπουλο παρέλαβε ο Γιώργος Πρίντεζης στο βραβείο του MVP για τον μήνα Απρίλιο στην Ευρωλίγκα.
Με το buzzer beater τρίποντο στον τέταρτο προημιτελικό του Ολυμπιακού κόντρα στην Μπαρτσελόνα, ο Γιώργος Πρίντεζης ολοκλήρωσε τον εξαιρετικό Απρίλιο που έκανε στην Ευρωλίγκα.
Ο «Πρι» αναδείχθηκε MVP του συγκεκριμένου μήνα, ωστόσο αφού οι «ερυθρόλευκοι» δεν είχαν υποχρεώσεις έκτοτε στη διοργάνωση, το βραβείο το παρέλαβε την Πέμπτη (14/5) στο «Παλάθιο ντε Ντεπόρτες» από τον Γιώργο Αγγελόπουλο.
Ο Ολυμπιακός σε έξι παιχνίδια μέσα στον Απρίλιο, είχε απολογισμό τέσσερις νίκες (τρεις επί της Μπαρτσελόνα και μια επί της Νίζνι) και δύο ήττες (από ΤΣΣΚΑ στη Μόσχα και Μπαρτσελόνα), με τον διεθνή πάουερ φόργουορντ να έχει εξαιρετικά στατιστικά: 14,5 πόντους ανά αγώνα με 60% στα δίποντα, καθώς επίσης 5,2 ριμπάουντ και 16,8 βαθμούς αξιολόγησης κατά μέσο όρο. Στα τέσσερα ματς των playoffs είδε τους αριθμούς του να εκτοξεύονται σε 18,3 πόντους (70,8% στα σουτ), 5,3 ριμπάουντ και 22 βαθμούς στο index ανά αγώνα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: