moving image by marquee html code
Η ερυθρολευκη ενημερωση σας αλλαξε διαδυκτιακη τοποθεσια. Καθημερινη ερυθρολευκη ενημερωση στο νεο και συγχρονο www.piraeusplanet.gr

Προσφατες δημοσιευσεις

Πέμπτη 14 Μαΐου 2015

Oι δηλωσεις πριν την μεγαλη αναμετρηση

Oι δηλωσεις  πριν την μεγαλη αναμετρηση 

Οι Γιώργος Αγγελόπουλος, Ιωάννης Παπαπέτρου,Όλιβερ Λαφαγιέτ και ο Γιώργος Πρίντεζης, μιλώντας στα ΜΜΕ μια μέρα πριν την έναρξη των αγώνων για την ανάδειξη του πρωταθλητή Ευρώπης προεβησαν σε δηλωσεις νικης και πανετοιμοι για την πρωτη μεγαλη μαχη με την ΤΣΣΚΑ και οτι τον αθλο τον εχει ηδη πετυχει ο Ολυμπιακος και απλα πρεπει να τον ολοκληρωσει.
Εμεις εδω στον Piraeus Planet  ευχομαστε...ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΘΡΥΛΕ ΜΟΥ !!!

Αγγελόπουλος: «Μιλάμε για άθλο του Ολυμπιακού»

Την πιο επιτυχημένη ομάδα της τελευταίας εξαετίας στην Ευρώπη, ανεξάρτητα από τι τα γίνει στο final-4, χαρακτήρισε τον Ολυμπιακό ο Γιώργος Αγγελόπουλος που έκανε λόγο για άθλο της ομάδας.

Αγγελόπουλος: «Μιλάμε για άθλο του Ολυμπιακού»
«Κανείς δεν έρχεται στο final-4 για τη συμμετοχή, πάμε να το πάρουμε»!
 Μιλώντας στα ΜΜΕ μια μέρα πριν την έναρξη των αγώνων για την ανάδειξη του πρωταθλητή Ευρώπης, ο Γιώργος Αγγελόπουλος έδωσε σύνθημα νίκης και κατάκτησης της Euroleague.
Ο εκ των ιδιοκτητών της ΚΑΕ δήλωσε συγκεκριμένα: «Ο Ολυμπιακός είναι η πιο επιτυχημένη ομάδα στην Ευρώπη την τελευταία εξαετία και αυτό δεν αλλάζει ό,τι κι αν γίνει εδώ. Θα παραμείνουμε οι πιο επιτυχημένοι. Πάμε να το πάρουμε, όμως! Κανείς δεν έρχεται μόνο για τη συμμετοχή.

Αντιμετωπίζουμε την ΤΣΣΚΑ Μόσχας, η οποία έχει πέντε φορές μεγαλύτερο μπάτζετ από εμάς. Αν το πάρουμε, θα μιλάμε για άθλο. Γίνεται όλη τη χρονιά απίστευτη δουλειά από όλους
» τόνισε ο κ. Αγγελόπουλος, ο οποίος όταν ρωτήθηκε για το ποιο είναι το μυστικό της επιτυχίας, αρκέστηκε να απαντήσει με νόημα: «Την Κυριακή το βράδυ θα μιλήσουμε για μυστικά»!

Πρίντεζης: «Τίποτα δεν είναι τυχαίο»

Στην σκληρή δουλειά που οδήγησε τον Ολυμπιακό στον τελικό της Μαδρίτης αναφέρθηκε ο Γιώργος Πρίντεζης μετά την τελευταία προπόνηση των «ερυθρόλευκων».

Πρίντεζης: «Τίποτα δεν είναι τυχαίο»
Μόνο τυχαία δεν μπορεί να θεωρηθεί η παρουσία του Ολυμπιακού στη φετινή Ευρωλίγκα, όπως τόνισε ο Γιώργος Πρίντεζης σε δηλώσεις του μετά την τελευταία προπόνηση ενόψει του ματς με την ΤΣΣΚΑ.

Ο διεθνής φόργουορντ σχολίασε την απουσία του Ματ Λοτζέσκι απ’ την τελευταία προπόνηση, αλλά και τα στοιχεία που οδήγησαν τον Ολυμπιακό στο Final-4 της Μαδρίτης.

Αναλυτικά όσα είπε ο Γιώργος Πρίντεζης:
«Υπάρχουν μυστικά σε κάθε παιχνίδι, πρέπει να προσέξεις κάποια πράγματα. Όλα θα εξαρτηθούν απ’ τη μέρα που θα βρεθεί η κάθε ομάδα και τη διαχείριση που θα κάνει στο παιχνίδι».

Για τον απουσία του Ματ Λοτζέσκι σχολίασε: «Συμβαίνει, έχουμε πολλές ατυχίες. Αν μπορεί να βοηθήσει, καλώς, θα συνεχίσουμε και αν δεν μπορεί να παίξει, θα παίξουμε η υπόλοιποι ομάδα».

Για το τρίποντο που έστειλε τον Ολυμπιακό στο Final-4: «Όπως και τότε έτσι και τώρα δεν θέλω να σταθώ σ’ αυτό. Η ατομική απόδοση δεν παίζει καθόλου ρόλο. Ας μην παίξω εγώ καλά και να παίξει όλη η ομάδα», ενώ για τις αποδείξεις που έχει δώσει ο Ολυμπιακός τα τελευταία χρόνια στην Ευρωλίγκα:

«Είναι πολλά τα γεγονότα και οι πράξεις που σε κάνουν μεγάλη ομάδα. Έχει χτιστεί ένα δυνατό σύνολο με καλά παιδιά, είμαστε παρέα δουλεύουμε πολύ. Γίνεται πολύ σκληρή δουλειά στις προπονήσεις. Τίποτα δεν είναι τυχαίο. Η φετινή μας παρουσία στο Final-4 μετά από τόσες δυσκολίες αντιπροσωπεύει την εικόνα που έχουμε δείξει τόσα χρόνια».

Λαφαγιέτ: «Μεγάλη πρόκληση»

Έτοιμος να παλέψει τόσο ο ίδιος όσο και οι συμπαίκτες του ώστε ο Ολυμπιακός να κάνει το καλύτερο δυνατόν στο Final 4 με αρχή το ματς κόντρα στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας δήλωσε ο Όλιβερ Λαφαγιέτ.

Λαφαγιέτ: «Μεγάλη πρόκληση»
Μεγάλη πρόκληση χαρακτήρισε την παρουσία του Ολυμπιακού στο Final 4 της Μαδρίτης ο Όλιβερ Λαφαγιέτ. Ο Αμερικανός με κροατικό διαβατήριο γκαρντ των «ερυθρόλευκων», μιλώντας στον ΣΠΟΡ FM 94.6  τόνισε πως το κλειδί για το ματς κόντρα στην ΤΣΣΚΑ θα είναι τα ριμπάουντ, αφού οι Ρώσοι είναι δυνατοί σε αυτό το κομμάτι.


«Είναι μεγάλη πρόκληση που είμαστε εδώ. Είναι μια μεγάλη διοργάνωση και θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο.

Η καλή άμυνα και η κυριαρχία στα ριμπάουντ θα είναι το συστατικό, ώστε να καταφέρουμε κάτι καλύτερο αύριο κόντρα στην ΤΣΣΚΑ. Είναι ομάδα αρκετά ψηλή και τα ριμπάουντ σίγουρα θα είναι το κλειδί για να μπορέσουμε να τους περιορίσουμε».

«Σαν μια γροθιά απέναντι στην ΤΣΣΚΑ»

Απόλυτα έτοιμος για την πρόκληση του Final-4 δήλωσε ο Ιωάννης Παπαπέτρου. «Σαν μια γροθιά απέναντι στην ΤΣΣΚΑ», τόνισε ο φόργουορντ του Ολυμπιακού παραμονή του κρίσιμου ημιτελικού.

Παπαπέτρου: «Σαν μια γροθιά απέναντι στην ΤΣΣΚΑ»
Σίγουρος πως ο Ολυμπιακός μπορεί να υπερβεί το εμπόδιο της ΤΣΣΚΑ περνώντας στο Final-4 της Ευρωλίγκας παρουσιάστηκε ο Ιωάννης Παπαπέτρου. «Είμαι πανέτοιμος. Κάθε παίκτης στην ομάδα είναι έτοιμος να αντεπεξέλθει. Θα τα δώσουμε όλα σαν μια γροθιά απέναντι στην ΤΣΣΚΑ», το μήνυμα του Έλληνα φόργουορντ.

Αναλυτικά, όσα είπε στον ΣΠΟΡ FM 94,6 

«Τέλος τα ψέματα. Δουλέψαμε σκληρά, είμαστε έτοιμοι για να ένα δυνατό παιχνίδι. Θα παλέψουμε με νύχια και με δόντια για να βρεθούμε στον τελικό. Σαν παίκτης τα περιμένεις αυτά τα παιχνίδια, ζεις γι’ αυτά. Δουλέψαμε πάρα πολύ σκληρά».

Για τα κλειδιά της νίκης: «Ο Ολυμπιακός ξεκινάει και τελειώνει από την άμυνα. Πρέπει να ελέγξουμε τα ριμπάουντ και τον ρυθμό της ΤΣΣΚΑ. Με αυτά τα τρία στοιχεία θα έχουμε μεγάλη τύχη για να τα καταφέρουμε».

Για την πιθανή απουσία του Λοτζέσκι και το ενδεχόμενο να αναλάβει μεγαλύτερο ρόλο στον αυριανό ημιτελικό: «Είμαι πανέτοιμος. Κάθε παίκτης στην ομάδα είναι έτοιμος να αντεπεξέλθει. Πέρασα αρκετό καιρό εκτός, αλλά είναι καιρός ανεξάρτητα από τραυματισμούς, να τα δώσουμε όλα, σαν μια γροθιά απέναντι στην ΤΣΣΚΑ. Η μόνη μου ευχή είναι να τελειώσει το αυριανό παιχνίδι με όλους τους παίκτες υγιείς και εμάς νικητές». 

Δεν υπάρχουν σχόλια: