moving image by marquee html code
Η ερυθρολευκη ενημερωση σας αλλαξε διαδυκτιακη τοποθεσια. Καθημερινη ερυθρολευκη ενημερωση στο νεο και συγχρονο www.piraeusplanet.gr

Προσφατες δημοσιευσεις

Πέμπτη 14 Μαΐου 2015

Tα τσουτσεκια της δημοσιοκαφριλας συνεχιζουν την λασπολογια τους με την ανοχη της Πολιτειας παντα...

Tα τσουτσεκια της δημοσιοκαφριλας συνεχιζουν την λασπολογια τους με την ανοχη της Πολιτειας παντα...

Την γνωμη σας δεν λετε κι εσεις? Την γνωμη μου λεω  κι εγω...
Αποδυτηριακιας και Πρασινοφρουρος τα εντεταλμενα τσουτσεκια του Αλαφουζου συνεχιζουν ναμετανε ΄λασπη στον Ολυμπιακο και τον Βαγγελη Μαρινακη.
Με τις ευλογιες και την ανοχη του Κοντονη και της Πολιτειας παντα...
Αλλα να μην βγαζουμε και εξω την Ελληνικη Δικαιοσυνη,ακομα να φανει ενας εντιμος και ευθικτος Εισαγγελεας να τους μαζεψει


Τι λετε ρε? σοβαρα ε?

Το οτι τον εχετε καταδικασει τον εχετε φυλακισει ,οτι εχετε υποβιβασει κιολας τον Ολυμπιακο δεν ειναι εγκλημα ε?

Εσεις και οι ομοιοι σας δημοσιοκαφροι και τα αφεντικα σας ειστε οι εγκληματικη οργανωση που ακομα και φυλακη να πατε,που θα πατε σιγουρα μετα τις μυνησεις που θα πεσουν απο τον Μαρινακη για συκοφαντικη δυσφημιση.

Εσεις ειστε οι υποστηρικτες των επενδυτων του τιποτε για μερικα πενηνταρικα,αντε κατοσταρικα..δημιουργωντας χαος στο Ελληνικο ποδοσφαιρο εδω και δεκαετιες,ειδικα εσεις οι δυο?

Η δραση σας ειναι γνωστη εδω και πολλα χρονια.

Μια ζωη τακιμια με την μποχα και την βρωμα του βαζελα και των διεφθαρμενων διοικησεων του.

Οποιος και αν αλλαζε ,εσεις διπλα.

Και στην πολυμετοχικοτητα διπλα

Και στο κοινο μετωπο κατα του Ολυμπιακου,διπλα...

Τωρα ομως? που την εκανε με ελαφρα ο Σαβιδης με περιτεχνο τροπο γραφετε ο μεγαλος μπαοκ και ο Σαβιδης που ξεφευγει...και απο την αλλη συνεχιζετε τα λιβελογραφηματα κατα του Μαρινακη για να παιρνετε χαρτζηλικια απο τον Σαβιδη τωρα.

Ο Αλαφουζος τελειωσε και το ξερετε πολυ καλα μετα και το κλασιμο που εφαγε απο τον Σαβιδη.

Εσεις τωρα ομως ακομα και μετα το ξεβρακωμα με τους ψευδομαρτυρες Φυσσα,Γεωργεα και την εκπτωση ολων των κατηγοριων κατα του Μαρινακη οπου αποιμενει το τυπικο της υποθεσης ,σε λιγες ημερες να παρουσιαστει στον Ανακριτη στις 2 Ιουνιου και να αθωωθει πανηγυρικα.

Εσεις λοιπον συνεχιζετε τα...λασπογραφηματα κατα του Μαρινακη για να τα παρετε τωρα απο τον..Σαβιδη τα χαρτζηλικια φαινεται απο το αφεντικουλη σας τελειωσαν,ασε που τωρα εχει και τις στεναχωριες του και ισως ετοιμαζεται γαι..την ηρωικη εξοδο.

Συνεχιστε ετσι,να ξερετε οτι ολα αυτα καταγραφονται απο την ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ και θα σας ερθει καποια στιγμη η φαπα της μυνησης κατακουτελα για συκοφαντικη δυσφημιση και θα τρεχετε και δεν θα προλαβαινετε...να δω τοτε ποιο αφεντικουληα θα σας καθαρισει.

Υπομονη...

 Ιδου οι νεες τους λασπογραφιες...


Ο Αποδυτηριακιας γραφει...

Τον Ολυμπιακό να υποβιβάσουν, κάθαρση δεν γίνεται. Αποδυτηριάκιας μιλάει. Τον Μαρινάκη να βάλουν φυλακή, το πρωτάθλημα θα είναι αυτό που είναι. Αυτό που ήταν πάντα. 

 Βρώμικο πρωτάθλημα ακόμα και με τον Μαρινάκη στη φυλακή

Ο Πρασινοφρουρος γραφει...

Yπάρχουν εκείνοι που λήστεψαν κι έχουν το τεκμήριο αθωότητας. Υπάρχουν κι εκείνοι που υποστηρίζουν όσους λήστεψαν κι έχουν το τεκμήριο της γελοιότητας. Ο Βασίλης Παπαθεοδώρου γράφει για όλους αυτούς, αλλά και για τον ποδοσφαιρικό εισαγγελέα που θα ήταν ευχής έργο να μην ασκήσει διώξεις.

Σεβασμός στους εγκληματίες που δεν σεβάστηκαν τίποτα

Δεν υπάρχουν σχόλια: