moving image by marquee html code
Η ερυθρολευκη ενημερωση σας αλλαξε διαδυκτιακη τοποθεσια. Καθημερινη ερυθρολευκη ενημερωση στο νεο και συγχρονο www.piraeusplanet.gr

Προσφατες δημοσιευσεις

Πέμπτη 14 Μαΐου 2015

Σπανούλης: «Το βραβείο ανήκει σε όλο τον Ολυμπιακό» (video)

Σπανούλης: «Το βραβείο ανήκει σε όλο τον Ολυμπιακό» (video)



Ο Βασίλης Σπανούλης  βραβεύτηκε ως μέλος της καλύτερης πεντάδας της φετινής Ευρωλίγκα, με τον αρχηγό του Ολυμπιακού να τονίζει ότι το βραβείο του ανήκει σε όλους τους «ερυθρόλευκους».
Ο αρχηγός των «ερυθρόλευκων» μίλησε στο επίσημο κανάλι της Ευρωλίγκα για την βράβευσή του, τον ημιτελικό με την ΤΣΣΚΑ και το «κόκκινο» μυστικό της επιτυχίας.
Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Βασίλης Σπανούλης.
«Αυτό το βραβείο ανήκει σε όλη την ομάδα. Ευχαριστώ τους συμπαίκτες μου, τους προπονητές, τη διοίκηση και τον κόσμο. Το ευρωπαϊκό μπάσκετ αλλάζει και εξελίσσεται και το νέο μοντέλο είναι πιο ομαδικό. Όλοι πρέπει να έχουν ένα ρόλο και να νιώθουν χαρούμενοι με αυτόν. Είναι πολύ καλό που όλα αυτά συμβαίνουν στην ομάδα μας», ανέφερε αρχικά για το βραβείο του ο Βασίλης Σπανούλης.
Για το «μυστικό» της επιτυχίας: «Έχουμε πολύ καλή χημεία, το προπονητικό τιμ κάνει εξαιρετική δουλειά και είναι πολύ σημαντικό που έχουμε ξανά την ευκαιρία να κάνουμε κάτι σπουδαίο».
Για τον ημιτελικό με την ΤΣΣΚΑ: «Η ΤΣΣΚΑ είναι σπουδαία ομάδα, με συνέπεια και πολύ καλή δουλειά μες στη χρονιά. Έχουμε καλή ψυχολογία και είμαστε προετοιμασμένοι σωματικά και ψυχικά».

Δεν υπάρχουν σχόλια: