moving image by marquee html code
Η ερυθρολευκη ενημερωση σας αλλαξε διαδυκτιακη τοποθεσια. Καθημερινη ερυθρολευκη ενημερωση στο νεο και συγχρονο www.piraeusplanet.gr

Προσφατες δημοσιευσεις

Πέμπτη 14 Μαΐου 2015

Ολο και περισσοτερες οι αποκαλυψεις για τον ψευδομαρτυρα Γεωργεα

 Ολο και περισσοτερες οι αποκαλυψεις για τον ψευδομαρτυρα Γεωργεα



Οσο ξετυλιγεται το κουβαρι των αποκαλυψεων η δυσοσμια τηςμποχας γινεται και εντονοτερη.
Ενας Θεος πραγματικα ξερει τι θα αποκαλυφθει ακομη αν και πλεον ειναι πασιφανες οτι ξεκινησε απο τον λαθρεμπορα Μελισσανιδη βαζοντας τον τελειωμενο Γεωργεα να ψευδομαρτυρησει εναντιον των δυο κατηγορουμενων για να δημιουργηθει θεμα με τον Βαγγελη Μαρινακη και τον Ολυμπιακο αντιστοιχα,ενισχυοντας παντα την σιχαμερη τους τακτικη και προβαλοντας την μεσα απο τα εντεταλμενα Media και δημοσιοκαφρους τους.
Ιδου και οι καταθεσεις,σιγουρα θα βγαλετε τα συμπερασματα σας.

«Στα γόνατα εκλιπαρούσε ο Γεωργέας για να μείνει»

Την αξιοπιστία των λεγομένων των Καλαϊτζίδη, Γεωργέα αμφισβήτησε στην υπερασπιστική της γραμμή η ΠΑΕ Βέροια για το φερόμενο ως χειραγωγημένο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό το 2013. Διαβάστε όσα ειπώθηκαν.

«Στα γόνατα εκλιπαρούσε ο Γεωργέας για να μείνει»
Σκηνοθετημένα, συκοφαντικά και κατευθυνόμενα χαρακτηρίστηκαν από πλευράς Βέροιας όσα καταλογίζονται στους Γιώργο Αρβανιτίδη και Γιώργο Λαναρή για τον αγώνα Ολυμπιακός-Βέροια (3-0) το 2013.

Κατά την απολογία των δύο ανδρών ενώπιον της Πρωτοβάθμιας Πειθαρχικής Επιτροπής της Σούπερ Λίγκας μετά την δίωξη που τους ασκήθηκε από τον ποδοσφαιρικό εισαγγελέα Κωνσταντίνο Πετρόπουλο, υποστήριξαν πως δεν ευσταθούν οι κατηγορίες και αμφισβήτησαν την αξιοπιστία των λεγομένων των Γιώργου Καλαϊτζίδη και Νίκου Γεωργέα. «Στα γόνατα εκλιπαρούσε ο Γεωργέας για να μείνει», η αιχμηρή ατάκα που ειπώθηκε για τον άλλοτε ποδοσφαιριστή της ομάδας.

O Γιώργος Αρβανιτίδης θα περάσει αύριο την πόρτα του ανακριτή διαφθοράς για να απολογηθεί. Πριν από αυτό όμως, όπως υποστήριξε ο ίδιος, θα καταθέσει μηνύσεις για ψευδορκία στους Γεωργέα, Καλαϊτζίδη, Κούγια και Παναγόπουλο. Η απόφαση της Πειθαρχικής αναμένεται απόψε αργά το βράδυ ή την Παρασκευή (15/5).

Ο Αργύρης Λίβας, δικηγόρος της ΠΑΕ Βέροια και του Γιώργου Λαναρή, πήρε πρώτος τον λόγο: «Προσκομίζουμε ένορκες βεβαιώσεις επτά ποδοσφαιριστών και θα κάνουμε μηνύσεις για ψευδορκία και συκοφαντική δυσφήμιση. Οι καταθέσεις των Γεωργέα και Καλαϊτζίδη έχουν κάτι περίεργο. Ο εύθικτος κύριος Καλαϊτζίδης μετά το παιχνίδι έμεινε άλλους πέντε μήνες στη Βέροια μέχρι το τέλος της σεζόν. Σύμφωνα με όσα λέει ο κύριος Παναγόπουλος (σ.σ.: έχει καταθέσει ως στοιχηματικός αναλυτής) στο πρώτο ημίχρονο παίχτηκαν 150.000 ευρώ στον άσο. Ο τζίρος χαρακτηρίζεται ικανοποιητικός για ένα τέτοιο παιχνίδι.

Ένα παιχνίδι το οποίο εξαιτίας των ελλείψεων της Βέροιας ήταν επιθετικός μονόλογος για τον Ολυμπιακό. Παίζεται το over, το οποίο είναι φυσιολογικό, τα γκολ μπαίνουν στο 85’ και στο 91’. Ο κύριος Γεωργέας κατέθεσε στον ανακριτή ότι αφού μας είπαν να κάτσουμε να χάσουμε, ζήτησε αλλαγή και το ίδιο έκανε και ο Καφές. Ο Καφές όμως στην κατάθεσή του στον ανακριτή είπε ότι ζήτησε αλλαγή επειδή είχε πρόβλημα τραυματισμού και αυτό επιβεβαιώνεται από το γεγονός ότι πήγε στο φυσιοθεραπευτήριο.

Ο Καλτσάς, ο οποίος από τον Ιανουάριο ανήκει στον Παναθηναϊκό, που σημαίνει ότι δεν είναι παίκτης που εξαρτάται από εμάς, στην κατάθεσή του είπε ότι δεν κατάλαβε τίποτα από την ένταση του Γεωργέα, παρά το γεγονός ότι κάθισε δίπλα του όταν έγινε αλλαγή.

Ο κύριος Καλαϊτζίδης αφού θίχτηκε τόσο γιατί δεν έφυγε, αλλά έμεινε άλλους πέντε μήνες και ήταν όλα μέλι γάλα με τον κύριο Λαναρή; Ο Γεωργίας αν είχε θιχτεί γιατί δεν έφυγε να πάει σε άλλη ομάδα αφού ήταν Ιανουάριος και το συμβόλαιό του τελείωνε τον Ιούνιο; Γιατί δεν τα είπε τότε και τα λέει τώρα, δυόμισι χρόνια μετά;

Πήρε την δικογραφία ο ποδοσφαιρικός εισαγγελέας και κάλεσε μόνο εμάς και κανέναν άλλον. Όλοι οι άλλοι είναι στο απυρόβλητο. Για ποιον λόγο δεν έχουν κληθεί ως κατηγορούμενοι οι κατήγοροι; Θα έπρεπε να έχουν καταθέσει μέσα σε έξι μήνες μετά το παιχνίδι, αλλιώς διώκονται πειθαρχικά.

Έχουμε παράπονο από την όλη διαδικασία. Αυτοί πρέπει να απαντήσουν για ποιον λόγο τα λένε αυτά μετά από δυόμισι χρόνια. Ο Γεωργέας τότε, αν όντως ίσχυαν αυτά, θα μπορούσε να σώσει την ομάδα της καρδιάς του, την ΑΕΚ. Γιατί δεν βγήκε τότε;»
.

Στην συνέχεια μίλησε ο Άρης Μαστρογιάννης (δικηγόρος Βέροιας και Λαναρή): «Ο Μελισσανίδης λέει στην κατάθεσή του ότι του μεταφέρθηκε από τον Καλαϊτζίδη ότι του ζήτησε ο πρόεδρος να χάσει το παιχνίδι και ότι το ίδιο συνέβη και στο ημίχρονο. Αυτό έρχεται σε αντίθεση με την κατάθεση του Καλαϊτζίδη, ο οποίος δεν αναφέρει τον πρόεδρο, αλλά τον Λαναρή».

Ο Δημήτρης Πετρούσκας δικηγόρος του τότε προέδρου της ΠΑΕ Βέροια, Γιώργου Αρβανιτίδη, είπε: «Ο Γεωργέας υποστηρίζει ότι το παιχνίδι ήταν στημένο στο 3-0 απ’ το πρώτο λεπτό και ότι παράγοντες και παίκτες και των δύο ομάδες το γνώριζαν, αλλά δεν τους κατονομάζει. Πώς γίνεται να μην τους κατονομάζει; Ο κύριος Παναγόπουλος εμφανίζεται ως στοιχηματικός αναλυτικός και χωρίς να προσκομίζει στοιχεία λέει ότι ο τζίρος έφτασε τις 500.000 ευρώ και ότι τα μεγαλύτερα ποσά παίχτηκαν στο δεύτερο ημίχρονο. Το θέμα είναι ότι ο κύριος Καλαϊτζίδης είχε ενεργό ρόλο στον αγώνα και με την κατάθεσή του αποβάλλει την ευθύνη από πάνω του και την παίρνει ο Γεωργέας. Μόνο ο Γεωργέας λέει ότι ο Λαναρής τους είπε να χάσουν και την ίδια στιγμή πέντε παίκτες καταθέτουν ότι ποτέ δεν έγινε αυτό. Θα πιστέψουμε τον έναν ή τους πέντε; »

Ο έτερος συνήγορος υπεράσπισής του, Στέργιος Σουροβίκης συμπλήρωσε: «Ο κύριος Παναγόπουλος λέει ότι είναι στοιχηματικός αναλυτής από το 1996 και είναι γεννημένος το 1977, δηλαδή 17 χρονών ήταν στοιχηματικός αναλυτής, τότε που στην Ελλάδα δεν υπήρχε καν στοίχημα. Ποιος πιστοποιεί την αξιοπιστία αυτού του κυρίου;

Βασίζεται ένα ολόκληρο κατηγορητήριο στο αν πήδηξαν ψηλά ή όχι οι αμυντικοί στις φάσεις των γκολ. Δηλαδή ο Μπόατενγκ θα έπρεπε να πάει φυλακή που ο Μέσι του έσπασε την μέση. Ο κύριος Καλαϊτζίδης η μόνη ομάδα που υπήρξε προπονητής ήταν η Βέροια.

Το ισχυρό κίνητρο του Καλαϊτζίδη είναι ότι ο Αρβανιτίδης θέλει να πάρει τον Άρη και ο Καλαϊτζίδης δεν θέλει να τον βρει μπροστά του. Ο Καφές υπήρξε μέλος της Εθνικής ομάδας από το 2001 ως το 2011. Έχει ένα τεκμήριο σοβαρότητας σαν άνθρωπος. Η κατάθεσή του είναι καταλύτης και αντικρούει πλήρως τις ψευτιές που λένε Γεωργέας και Καλαϊτζίδης. Γιατί ο Καφές δεν βγήκε να τα καταγγείλει τότε; Ποιον είχε ανάγκη;

Η καταγγελία του Γεωργία είναι ότι ο Λαναρής είπε ότι επιθυμία του προέδρου είναι να χάσουμε 3-0. Σε ποια γλώσσα το είπε αυτό ο Λαναρής, που δεν ξέρει καμία άλλη γλώσσα; Είναι ευφυήματα όλα αυτά, είναι κάποιες συγκυρίες που έχουν αλλάξει και είναι και το μένος του Γεωργέα, διότι ο Αρβανιτίδης δεν του ανανέωσε το συμβόλαιο εκείνο το καλοκαίρι, ώστε να παίξει στη Βέροια της Α’ Εθνικής και όχι στην ΑΕΚ της Γ’ Εθνικής. Στα γόνατα εκλιπαρούσε ο Γεωργέας για να μείνει. Μάλιστα είχε πει στον Αρβανιτίδη “όσα λεφτά πήρα έναν χρόνο στη Βέροια, δεν τα είχα πάρει τόσα χρόνια στην ΑΕΚ”. Ο Γεωργέας τώρα είναι 39 χρονών. Η καριέρα του έχει τελειώσει. Άρα τον χρησιμοποιούν κάποιοι».

Ο Γιώργος Λαναρής ισχυρίστηκε τα εξής: «Έχω χάσει τον ύπνο μου τόσες μέρες. Χάρη σ’ αυτούς τους ανθρώπους δεν μπορώ να κυκλοφορήσω στη Βέροια. Κάποτε όλοι μου έβγαζαν το καπέλο τώρα με βλέπουν σαν εγκληματία, λόγω αυτών. Μου επιβλήθηκε περιοριστικός όρος να μην ξανασχοληθώ με το ποδόσφαιρο. Εγώ δεν ξέρω άλλο πράγμα να κάνω. Μεγάλωσα με μια μπάλα στην αγκαλιά. Μου έλεγε ο πατέρας μου να πάω να μάθω γράμματα, αλλά εγώ είχα το μυαλό μου στην μπάλα. Δεν ξέρω πως θα ζήσω τα παιδιά μου μετά τους περιοριστικούς όρους».

Με την σειρά του ο Γιώργος Αρβανιτίδης, ανέφερε κατά την απολογία του: «Ο κύριος Καλαϊτζίδης ήταν επτά περιόδους προπονητής στη Βέροια και όταν έφυγε ευχαρίστησε τους πάντες, εκτός από τον Λαναρή. Δεν ξέρω αν είχαν προηγούμενα. Στις δηλώσεις μετά το παιχνίδι είπε ότι παίζαμε με ομάδα επιπέδου Champions League. Είπε από μόνος του ότι δεν περίμενε βαθμολογικό κίνητρο απ’ αυτό το παιχνίδι και γι’αυτό είχε βάλει κάποιους παίκτες να εκτίσουν τις ποινές τους σε αυτό το παιχνίδι.

Τόσα χρόνια δεν υπάρχει ψεγάδι για μένα και λένε τέτοιες συκοφαντίες ξαφνικά. Είναι κατευθυνόμενοι για να μην πάρω τον Άρη. Εγώ τον Άρη θέλω να πάρω. Ακόμα και όταν έφυγα από δω (σ.σ. τα γραφεία της Λίγκας) τους είπα “εις το επανιδείν, θα τα πούμε σύντομα”. Όλα είναι σκηνοθετημένα. Είναι ένα θέατρο που στο τέλος θα βρεθούν αυτοί κατηγορούμενοι».

Δεν υπάρχουν σχόλια: