moving image by marquee html code
Η ερυθρολευκη ενημερωση σας αλλαξε διαδυκτιακη τοποθεσια. Καθημερινη ερυθρολευκη ενημερωση στο νεο και συγχρονο www.piraeusplanet.gr

Προσφατες δημοσιευσεις

Κυριακή 29 Μαρτίου 2015

Επεισόδια με τραυματία και διακοπή στον τελικό χάντμπολ (videos)

Επεισόδια με τραυματία και διακοπή στον τελικό χάντμπολ (videos)
 

Οταν λεμε οτι οι οπαδοι του κοινου μετωπου κατα του Ολυμπιακου ειναι καφροι ξερουμε τι λεμε και επειδη δεν θελουμε να τους βαζουμε ολους στο ιδιο τσουβαλι, οι καφροι ειναι αυτοι που εμειναν στο γηπεδο επειδη τους χαρτζηλικωνουν οι προεδροι τους σαν καλα στρατιωτακια ακολουθουν τσαμπαρια παντου με εναν και μονο σκοπο,τα επεισοδια.
Οι νοημπονες οπαδοι αυτων των ομαδων δεν πανε πια στο γηπεδο και ειδικα εκτος εδρας...το ξερουν και οι πετρες αυτο πια...
Oι οπαδοι του Ολυμπιακου στο Αγρινιο που πηγαν δεν εκαναν το παραμικρο και δεν ενοχλησαν κανεναν ,αυτα πρεπει να τα βλεπεις κυριε Κοντονη,τι αλλο περιμενεις για να τους βαλεις στην θεση τους οπως πρεπει ? τον πρωτο νεκρο επι Υπουργειας σου?
 Αυτό που φοβόντουσαν όλοι έγινε…
Ο τελικός του χάντμπολ ανάμεσα στην ΑΕΚ και τον ΠΑΟΚ διεκόπη οριστικά, λόγω ρίψης φωτοβολίδων μετά τη μαζική είσοδο των οπαδών της Ενωσης στον αγώνα στο 17!

 Όλα ξεκίνησαν περίπου 20 λεπτά μετά την έναρξη όταν μπήκαν στο γήπεδο οι οπαδοί της ΑΕΚ, χωρίς κανείς να γνωρίζει το λόγο. Μετά την μαζική είσοδό τους και ενώ η ομάδα τους είχε μειώσει σε 7-8 άρχισαν τις προκλήσεις προς την κερκίδα του ΠΑΟΚ και ακολούθησε ρίψη φωτοβολίδων με αποτέλεσμα η ατμόσφαιρα να γίνει αποπνικτική.

 Ένας οπαδός της ΑΕΚ έπεσε από την κερκίδα κάτω, του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες και πληροφορίες λένε ότι η κατάστασή του αν και ελεγχόμενη είναι σοβαρή.
Οι οπαδοί της Ένωσης πήγαν να κάνουν νέο ντου μέσα στο γήπεδο, αλλά τους σταμάτησε η αστυνομία.
Αρχικά η ομοσπονδία ζήτησε από την αστυνομία να απομακρυνθούν οι οπαδοί της ΑΕΚ, αλλά οι αρχές δεν μπορούσαν να αναλάβουν κάτι τέτοιο, όπως ενημέρωσαν.
Στη συνέχεια ο εισαγγελέας έλαβε την απόφαση να διακόψει οριστικά το ματς και ακολούθησε συμπλοκή των οπαδών της Ενωσης με τους αστυνομικούς.
Ωστόσο, ακόμη και τώρα γίνονται διαβουλεύσεις για να γίνει το παιχνίδι…
Τι παιχνιδι να γινει ρε παιδια διακοπη και τιμωρια παραδειγματικη μαλιστα...
Καμπανα που να την ακουσει ακομα και ο Πλατινι στην μακρινη...UEFA

Δειτε τα βιντεο με τα επεισοδια


Δεν υπάρχουν σχόλια: