moving image by marquee html code
Η ερυθρολευκη ενημερωση σας αλλαξε διαδυκτιακη τοποθεσια. Καθημερινη ερυθρολευκη ενημερωση στο νεο και συγχρονο www.piraeusplanet.gr

Προσφατες δημοσιευσεις

Κυριακή 29 Μαρτίου 2015

Το σήκωσε στη Θεσσαλονίκη ο Τσουρούτας

Το σήκωσε στη Θεσσαλονίκη ο Τσουρούτας

Το σήκωσε στη Θεσσαλονίκη ο Τσουρούτας!

Στην καλύτερη δυνατή κατάσταση έδειξε ότι βρίσκεται ο Γιώργος Τσουρούτας ενόψει της συμμετοχής του στις 2 Μαΐου στο «Grand Prix» της Μαδρίτης.
Ο αθλητής Ξιφασκίας του Ολυμπιακού κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στο «Διεθνές Κύπελλο Θεσσαλονίκης» το οποίο διοργανώθηκε από τον «Μέγα Αλέξανδρο Θεσσαλονίκης» στη Στρατιωτική Σχολή.
 Ο Γιώργος Τσουρούτας με απολογισμό οκτώ νικών σε ισάριθμα ματς σήκωσε την κούπα στη Θεσσαλονίκη, σε μια διοργάνωση που είχε συμμετοχές από αρκετές χώρες των Βαλκανίων και την Κύπρο.
Αρχικά ο Τσουρούτας κατέλαβε την πρώτη θέση στον όμιλό του με τέσσερις νίκες σε ισάριθμα ματς και πέρασε εύκολα τα δυο πρώτα νοκ άουτ. Στη συνέχεια επικράτησε στον ημιτελικό του Σιάλτση (ΓΕΦ) με 15-9 και στον τελικό του Παναγιωτίδη (Μέγας Αλέξανδρος) με 15-8. Ο απολογισμός φυσικά είναι εξαιρετικός για τον αθλητή του Ολυμπιακού ο οποίος εστιάζει την προσοχή του στο «Grand Prix» της Μαδρίτης.

Δεν υπάρχουν σχόλια: