moving image by marquee html code
Η ερυθρολευκη ενημερωση σας αλλαξε διαδυκτιακη τοποθεσια. Καθημερινη ερυθρολευκη ενημερωση στο νεο και συγχρονο www.piraeusplanet.gr

Προσφατες δημοσιευσεις

Κυριακή 29 Μαρτίου 2015

Κουντούρης: "Τα καλύτερα έρχονται"

Κουντούρης: "Τα καλύτερα έρχονται"

Πριν παμε στην κυρια ειδηση και τις δηλωσεις του Προεδρου του Ερασιτεχνη Ολυμπιακου Μιχαλξ Κουντουρη θα ηθελα να γραψω δυο λογια για καποιους νεοφερτους πουθεναδες Ολυμπιακαρες που μας αναγκαζου να βγαζουμε απο το συρταρι το...Ολυμπιακομετρο.
Αυτος ο προεδρος ειναι αυτος που βγηκε μπροστα με μερικους ακομα και εβαλε το στηθος του μπροστα οταν οι περισσοτεροι εκαναν απλα κριτικη στην διοικηση Συγγελιδη και τα οσα συνεβησαν τοτε.
Αυτο το γνησιο παιδι της Θυρας 7 της παλιας  καλης και αμιμητης Θυρας 7 εννοω βγηκε μπροστα και κατηγορηθηκε ακομα και απο κοντινους του οτι μπηκε για να...κονομησει.
Ο προεδρος αυτος ειναι εκεινος που καποιοι τον βριζατε πισω απο την ανωνυμια των πληκτρων για ενα χαμενο παιχνιδι μεσα σε τοσες επιτυχιες.
Να ξερετε ομως οτι σας εχει γραμμενους κατι τετοιους σαν εσας οπως και η πλειοψηφια των ενεργων και μαχιμων πραγματικων Ολυμπιακων και οτι τα εργα του σας αποστομωνουν και επειδη δεν γνωριζετε τιποτε για τον Ερασιτεχνη γιατι ποτε δεν ασχοληθηκατε,ξεκινηστε απο τωρα να μαθετε καποια πραγματα απο ανθρωπους που ειναι μεσα στα πραγματα και σιγουρα θα αλαξετε γνωμη,αν δεν αλλαξετε...τοτε αλλαξτε ομαδα καλυτερα.
Ας παμε στην ειδηση και στις δηλωσεις του προεδρου μας Μιχαλη Κουντουρη..
 
 

Ο Μιχάλης Κουντούρης επεσήμανε πως το ρεκόρ των πέντε σερί κατακτήσεων στο Κύπελλο είναι μόνο η αρχή και τόνισε πως τα καλύτερα έρχονται για τον Ερασιτέχνη Ολυμπιακό.
Αναλυτικά τα όσα δήλωσε με περηφάνια ο Πρόεδρος του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού, Μιχάλης Κουντούρης, ύστερα από το τέλος του τελικού στο Αγρίνιο, όπου η γυναικεία ομάδα βόλεϊ των ερυθρολεύκων κατέκτησε το πέμπτο σερί Κύπελλο Ελλάδας στην ιστορία της.
Συγκεκριμένα, είπε τα εξής: "Μόλις τελείωσε το 3ο φετινό final four που συμμετέχει η ομάδα μας για φέτος και ο απολογισμός είναι τρεις τελικοί και δύο κύπελλα. Μέχρι να τελειώσει η αγωνιστική χρονιά έχουμε και άλλα final four να συμμετάσχουμε και σε άλλα αθλήματα.

Σήμερα κατακτήσαμε το πέμπτο συνεχόμενο κύπελλο στο βόλεϊ γυναικών, σίγουρα κάτι πολύ δύσκολο, αλλά έχουμε συνηθίσει στα δύσκολα.  Αυτό το ρεκόρ είναι μόνο η αρχή, απο τα καλύτερα πουέρχονται για τον Ολυμπιακό απο την επόμενη σεζόν, που θα έχουμε απαλλαγεί εξολοκλήρου απο τα χρέη του παρελθόντος."

 

Δεν υπάρχουν σχόλια: