moving image by marquee html code
Η ερυθρολευκη ενημερωση σας αλλαξε διαδυκτιακη τοποθεσια. Καθημερινη ερυθρολευκη ενημερωση στο νεο και συγχρονο www.piraeusplanet.gr

Προσφατες δημοσιευσεις

Τρίτη 3 Μαρτίου 2015

Σάββατο 7/3 το Ολυμπιακός - Πανθρακικός, Τεταρτη 11/3 Αεκ-Ολυμπιακος,εκδοθηκαν τα εισητηρια

 Σάββατο 7/3 το Ολυμπιακός - Πανθρακικός, Τεταρτη 11/3 Αεκ-Ολυμπιακος,εκδοθηκαν τα εισητηρια

Με το ακουσμα της αλλαγης ημερομηνιας στο Ολυμπιακος-Πανθρακικος η Αεκ εκδιδει τα εισητηρια για το Κυπελλο Ελλαδος
Η προγραμματισμένη για την Κυριακή (8/3) αναμέτρηση του Πανθρακικού με τον Ολυμπιακού θα γίνει μια μέρα νωρίτερα και συγκεκριμένα το Σάββατο 7 Μαρτίου (17.15).
To πρόγραμμα της 27ης αγωνιστικής της Superleague θα σημειωθούν αλλαγές.

H αναμέτρηση του Ολυμπιακού στην Κομοτηνή με τον Πανθρακικό, που είναι προγραμματισμένη για την Κυριακή (8/3), θα διεξαχθεί μία μέρα νωρίτερα. Το Σάββατο (7/3), δηλαδή, στις 17.15.


Εκείνη την ημέρα και ώρα ήταν να παίξει ο Πανιώνιος στη Λέσβο με την Καλλονή. Αυτό το ματς θα πραγματοποιηθεί την ώρα που είχε οριστεί το παιχνίδι του Ολυμπιακού, δηλαδή την Κυριακή (8/3, 15.00).
Από την ώρα κιόλας που έγινε γνωστό ότι η ρεβάνς θα διεξαχθεί στις 11 Μαρτίου σήμανε συναγερμός στους «κιτρινόμαυρους»: Τόσο σε επίπεδο κόσμου, όσο και σε επίπεδο ΠΑΕ.
Οι μεν οπαδοί των «κιτρινόμαυρων», λοιπόν, ξεκίνησαν και πάλι την οργάνωση των εκδρομών (από Ελλάδα και εξωτερικό) η οποία είχε μείνει στη μέση. Κι απ’ την άλλη, στον σύλλογο ξεκίνησαν άμεσα οι διαδικασίες για την έκδοση των εισιτηρίων, ώστε να είναι όσο το δυνατόν πιο άμεσα στη διάθεση του κόσμου.
Έτσι, από σήμερα κιόλας οι φίλοι της ΑΕΚ θα μπορούν να τα κλείνουν ηλεκτρονικά μέσω του site του συλλόγου. Απ’ την Τετάρτη δε (και μέχρι την ημέρα του αγώνα) θα υπάρχουν και στα εκδοτήρια του ΟΑΚΑ.

Εμεις ευχομαστε πανω απολα να γινουν ομορφα παιχνιδια χωρις παρατραγουδα και να κατακτησουμε το νταμπλ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: