moving image by marquee html code
Η ερυθρολευκη ενημερωση σας αλλαξε διαδυκτιακη τοποθεσια. Καθημερινη ερυθρολευκη ενημερωση στο νεο και συγχρονο www.piraeusplanet.gr

Προσφατες δημοσιευσεις

Τρίτη 3 Μαρτίου 2015

Σαρώνει η Σχολή της Αιδηψού

Σαρώνει η Σχολή της Αιδηψού

Πολύ καλές εμφανίσεις από τις ομάδες της Σχολής του Ολυμπιακού στα Πρωταθλήματα της Εύβοιας.
Δυναμική παρουσία στα τοπικά πρωταθλήματα της ΕΠΣ Εύβοιας έχουν οι ομάδες της Σχολής του Ολυμπιακού στην Αιδηψό.


Η ομάδα Νέων, απέσπασε ισοπαλία (1-1) στο Προκόπι από την τοπική ομάδα και είναι πρώτη στον βαθμολογικό πίνακα, μία αγωνιστική πριν από την ολοκλήρωση της Α' φάσης.


Το μοναδικό γκολ της συνάντησης πέτυχε ο Μηλόπουλος, ενώ αγωνίστηκαν οι: Κυριακού, Θεοδοσίου, Βασιλείου (Καραγκούνης), Σαχινίδης, Καραγιάννης, Μαυρούτσικος, Χασανάι, Σούμπασης, Καβαράκας, Μηλόπουλος, Αλεξανδρής (Στέκας). 

Οι Παίδες, κέρδισαν με 12-1 την Λίμνη, στο γήπεδο της Αιδηψού ολοκληρώνοντας έτσι με τον καλύτερο τρόπο τις υποχρεώσεις τους στην Α' φάση του πρωταθλήματος.

Η ομάδα της Σχολής μας έχει πετύχει 74 γκολ (9.2 μ.ο) και έχει δεχτεί μόλις 4! Για τον Ολυμπιακό σκόραραν οι: Μαυρούτσικος(5), Χασανάι(2), Μπακούλι(2), Πλαγκάι(1), Κυριακού(1), αυτογκόλ(1).

Η σύνθεση: Καππές, Μπρέγκου, Νίκου, Σουλιάδης(Κυριακού), Καραγκούνης(Σαββόπουλος Δ.), Μαυρούτσικος, Σαββόπουλος Β.(Πλαγκάι), Αλεξανδρής, Γάσπαρης, Χασαναι, Μπακούλι.

Οι Παμπαίδες, από την πλευρά τους, επικράτησαν με 4-2 της Ακαδημίας Ιστιαίας στο γήπεδο της Αιδηψού στην πρεμιέρα του αντίστοιχου πρωταθλήματος.

Για τον Ολυμπιακό σκόραραν οι: Καππές(2), Σουλιάδης Ι. του Κ.(1), Ουζούνογλου(1).

Η σύνθεση: Νίτσογλου, Σαββόπουλος Δ. (Σαββόπουλος Σ.), Καππές Κ., Χατζής (Φετάχου), Καππές Δ., Σουλιάδης Ι. του Α., Σαββόπουλος Β., Γαλιατσάτος, Αλεξόπουλος (Μάρκου), Σουλιάδης Ι. Κ. Ουζούνογλου. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: