moving image by marquee html code
Η ερυθρολευκη ενημερωση σας αλλαξε διαδυκτιακη τοποθεσια. Καθημερινη ερυθρολευκη ενημερωση στο νεο και συγχρονο www.piraeusplanet.gr

Προσφατες δημοσιευσεις

Τρίτη 3 Μαρτίου 2015

Παρελθόν ο Νικοπολίδης απο τον Ολυμπιακο

Παρελθόν ο Νικοπολίδης απο τον Ολυμπιακο

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός ανακοίνωσε τη λύση συνεργασίας της με τον Αντώνη Νικοπολίδη.
Και η δεύτερη προπονητική απόπειρα του Αντώνη Νικοπολίδη στον Ολυμπιακό, ως μέλος του τεχνικού επιτελείου, έληξε άδοξα. Το απόγευμα της Τρίτης (3/3), η ερυθρόλευκη ΠΑΕ ανακοίνωσε την κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας της με τον 45άχρονο (14/1/1971) προπονητή.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός:

"Η ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ανακοινώνει την κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας της με τον Αντώνη Νικοπολίδη. Ο Αντώνης Νικοπολίδης θα είναι πάντα ένα επίλεκτο μέλος της Ερυθρόλευκης Οικογένειας".
Ο παλαίμαχος τερματοφύλακας, με την επταετή απόλυτα επιτυχημένη θητεία ως παίκτης στον Ολυμπιακό, δεν... κόλλησε ποτέ με το νέο προπονητή της ομάδας, Βίτορ Περέιρα, ο οποίος και εισηγήθηκε την απομάκρυνσή του. Τα "χνώτα" των δύο αντρών δεν ταίριαξαν ποτέ και η διοίκηση του συλλόγου έδειξε πως στηρίζει έμπρακτα την επιλογή της για την τεχνική ηγεσία των Πειραιωτών.
Από την πλευρά του, ο Αντώνης Νικοπολίδης ήθελε να αποχωρήσει από τη στιγμή που ο Μίτσελ Γκονθάλεθ αντίκρισε την πόρτα της εξόδου από τον Ολυμπιακό, στις 6 Ιανουαρίου. Η ερυθρόλευκη ΠΑΕ ζήτησε τότε από τον Έλληνα προπονητή να παραμείνει μέχρι να προσαρμοστεί ο Περέιρα στο νέο του περιβάλλον. Στην πορεία, ο 45άχρονος βετεράνος τερματοφύλακας κατάλαβε πως δεν μπορεί να συνυπάρξει στο Ρέντη με τον Πορτογάλο τεχνικό και η λύση της συνεργασίας του με τον Ολυμπιακό ήταν μονόδρομος.
Θυμίζουμε πως ο Νικοπολίδης ήταν στο προπονητικό επιτελείο της ομάδας επί εποχής Λεονάρντο Ζαρντίμ, τη σεζόν 2012/13. Μόλις απολύθηκε ο Πορτογάλος, ανέλαβε υπηρεσιακός προπονητής για τέσσερα παιχνίδια μέχρι να προσληφθεί ο Μίτσελ Γκονθάλεθ. Στο τέλος εκείνης της σεζόν (σ.σ.: συγκεκριμένα στις 22 Μαΐου 2013) αποχώρησε για πρώτη φορά από τη θέση του βοηθού προπονητή, μέχρι να επιστρέψει στο ίδιο πόστο τον Απρίλιο του 2014, πάλι στο πλευρό του Μίτσελ. Τη φετινή σεζόν (2014/15), κάθισε για ένα παιχνίδι στον ερυθρόλευκο πάγκο, μετά την απόλυση του Ισπανού προπονητή (σ.σ.: στις 7 Ιανουαρίου με τον Φωστήρα στον Ταύρο για το Κύπελλο Ελλάδας).
Από τον Ολυμπιακό επισημαίνουν πως και τις δύο φορές που έφυγε ο Νικοπολίδης, ήταν με τη θέλησή του και όταν του ζητήθηκε από το κλαμπ να βοηθήσει, το έκανε. Και θα είναι πάντα στρατιώτης της ομάδας του Πειραιά. Η αλήθεια, λοιπόν, βρίσκεται κάπου στη μέση. Και είναι προφανές πως κάποια στιγμή ο Αντώνης Νικοπολίδης θέλει να δοκιμάσει την τύχη του ως πρώτος προπονητής σε μία ομάδα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: