moving image by marquee html code
Η ερυθρολευκη ενημερωση σας αλλαξε διαδυκτιακη τοποθεσια. Καθημερινη ερυθρολευκη ενημερωση στο νεο και συγχρονο www.piraeusplanet.gr

Προσφατες δημοσιευσεις

Τρίτη 3 Μαρτίου 2015

Στη Βαρκελώνη για το "διπλό"

Στη Βαρκελώνη για το "διπλό"

Με προορισμό τη Βαρκελώνη αναχώρησε το μεσημέρι της Τρίτης (3/3, 16:30) η αποστολή της ομάδας πόλο ανδρών του Ολυμπιακού που το βράδυ της Τετάρτης (4/3, 20:15, Novasports3) αντιμετωπίζει την Μπαρτσελονέτα στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής του Champions League.


Μετά τη διεύρυνση του νικηφόρου σερί στην Ελλάδα όπου το Σάββατο ο Ολυμπιακός επικράτησε του Υδραϊκού στη Γλυφάδα και σημείωσε τη 15η νίκη σε ισάριθμα ματς, το ενδιαφέρον των νταμπλούχων έχει στραφεί αποκλειστικά στις ευρωπαϊκές υποχρεώσεις.

Στη Βαρκελώνη ο Ολυμπιακός θέλει να αποσπάσει το αποτέλεσμα που θα διατηρήσει ζωντανές τις ελπίδες πρόκρισης στο Final 6. Και μπορεί η πορεία στον όμιλο με στόχο την πρόκριση να δυσκόλεψε μετά την ήττα από την Μπαρτσελονέτα στο Παπαστράτειο την προηγούμενη αγωνιστική, ωστόσο οι ερυθρόλευκοι σε περίπτωση νίκης την Τετάρτη (4/3) το βράδυ θα επανέλθουν δυναμικά στο κόλπο!

Βλάχος: "Το πιο δύσκολο μέχρι τώρα"

Ο προπονητής του Ολυμπιακού, Θοδωρής Βλάχος, αναφερόμενος στην αναμέτρηση με την Μπαρτσελονέτα δήλωσε: "Ίσως είναι το πιο δύσκολο παιχνίδι για εμάς μέχρι τώρα. Παίζουμε στην έδρα της ομάδας που θα διοργανώσει το Final 6 του Champions League και χρειαζόμαστε τη νίκη για να έχουμε ελπίδες πρόκρισης".

Μάγιαρακ: "Πολύ σημαντικό παιχνίδι"

Ο περιφερειακός του Ολυμπιακού, Μπλάι Μάγιαρακ, δήλωσε σχετικά: "Είναι ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι για μας. Πρέπει να κερδίσουμε για να παραμείνουμε στο κόλπο της πρόκρισης στο Final 6. Θα είναι δύσκολο παιχνίδι αφού η Μπαρτσελονέτα θα έχει και περισσότερη αυτοπεποίθηση μετά την κατάκτηση του Κυπέλλου Ισπανίας".

Δεν υπάρχουν σχόλια: