moving image by marquee html code
Η ερυθρολευκη ενημερωση σας αλλαξε διαδυκτιακη τοποθεσια. Καθημερινη ερυθρολευκη ενημερωση στο νεο και συγχρονο www.piraeusplanet.gr

Προσφατες δημοσιευσεις

Τρίτη 3 Μαρτίου 2015

«Συμφώνησαν στα μέτρα Αλαφούζος-Μαρινάκης» δηλωσεις απο Ολυμπιακο,σιγη ιχθυος απο Αλαφουζο....

«Συμφώνησαν στα μέτρα Αλαφούζος-Μαρινάκης» δηλωσεις απο Ολυμπιακο,σιγη ιχθυος απο Αλαφουζο....

Διάθεση να υπάρξει κλίμα συναίνεσης στην αντιμετώπιση της βίας έδειξαν, σύμφωνα με τον Σταύρο Κοντονή, οι Αλαφούζος-Μαρινάκης. Ο υφυπουργός δήλωσε ότι αμφότεροι συμφώνησαν σε μέτρα που προτάθηκαν.

«Συμφώνησαν στα μέτρα Αλαφούζος-Μαρινάκης»
Ως συμμάχους του στην προσπάθεια ν’ αντιμετωπιστούν τα φαινόμενα βίας στο χώρο του ελληνικού ποδοσφαίρου περιέγραψε τους Γιάννη Αλαφούζο και Βαγγέλη Μαρινάκη ο Σταύρος Κοντονής.

Μετά τη συνάντησή τους -που έγινε κατόπιν πρωτοβουλίας του υφυπουργού Αθλητισμού και διήρκεσε περίπου δυο ώρες- εξήχθη το συμπέρασμα ότι είναι κοινή επιθυμία όλων να κυριαρχήσει η νομιμότητα.

Προς τούτο λοιπόν συμφώνησαν σε μια σειρά μέτρων που τους προτάθηκαν και θ’ ανακοινωθούν την Τετάρτη στους φορείς του ποδοσφαίρου.

Η σχετική δήλωση Κοντονή αναφέρει

«Αναλυτικά συζητήθηκαν τα προβλήματα στο επαγγελματικό ποδόσφαιρο. Η βούληση όλων είναι ότι θα πρέπει να καταβληθεί μια εργώδης προσπάθεια για να εμπεδωθεί κλίμα ασφάλειας και νομιμότητα στους αγωνιστικούς χώρους.
Προς τούτο συμφώνησαν σε ένα πλέγμα μέτρων, το οποίο πρότεινε ο Υφυπουργός. Τα μέτρα αυτά θα θέσει ο κ. Κοντονής ενώπιον των διοργανωτριών αρχών στην αυριανή τους συνάντηση».


"Πρωτοπόροι στο καλύτερο αύριο του ελληνικού ποδοσφαίρου"

Ο Ολυμπιακός θα συνεχίσει να είναι πρωτοπόρος στο καλύτερο αύριο του ελληνικού ποδοσφαίρου, όπως τόνιζαν οι άνθρωποι του συλλόγου μετά τη συνάντηση του Βαγγέλη Μαρινάκη με τον Γιάννη Αλαφούζο, παρουσία του Υφυπουργού Αθλητισμού, Σταύρου Κοντονή.


 Από πλευράς Ολυμπιακού τονίστηκε ότι ο σύλλογος και ο Βαγγέλης Μαρινάκης θα είναι πρωτοπόροι στο καλύτερο αύριο του ελληνικού ποδοσφαίρου.
Στη συνάντηση των Βαγγέλη Μαρινάκη και Γιάννη Αλαφούζου με τον Σταύρο Κοντονή, συμφωνήθηκαν όλα όσα είχαν ειπωθεί από την πλευρά του κ. Μαρινάκη στη συνεδρίαση του Δ.Σ. της Super League (2/3).

Να αρχίσει ξανά το πρωτάθλημα και να τελειώσει με τον καλύτερο τρόπο. Να μπουν άμεσα σε ισχύ βαρύτατες ποινές, με άμεσες προτάσεις της Super League στην ΕΠΟ, για φαινόμενα βίας και να εναρμονιστεί το πειθαρχικό δίκαιο με το αυστηρό πλαίσιο της UEFA.

«Σιγή ιχθύος» από Παναθηναϊκό

 
Καμία τοποθέτηση σχετικά με τα όσα ειπώθηκαν στην συνάντηση του Γιάννη Αλαφούζου με τον Σταύρο Κοντονή και τον Βαγγέλη Μαρινάκη δεν θα υπάρξει από τον Παναθηναϊκό.
Ουδέν σχόλιο από την πλευρά του Παναθηναϊκού για τη συνάντηση του Γιάννη Αλαφούζου με τον Σταύρο Κοντονή και τον Βαγγέλη Μαρινάκη.
Οι «πράσινοι», σε αντίθεση με τους Πειραιώτες, δεν θα προτίθενται να πάρουν κάποια θέση σχετικά με τα όσα ειπώθηκαν στα γραφεία της Γ.Γ.Α ανάμεσα στον ισχυρό άνδρα της ομάδας, τον ομόλογό του στους «ερυθρόλευκους» και τον Υφυπουργό Αθλητισμού.

Δεν υπάρχουν σχόλια: