moving image by marquee html code
Η ερυθρολευκη ενημερωση σας αλλαξε διαδυκτιακη τοποθεσια. Καθημερινη ερυθρολευκη ενημερωση στο νεο και συγχρονο www.piraeusplanet.gr

Προσφατες δημοσιευσεις

Τρίτη 3 Μαρτίου 2015

Δύσκολα Πέτγουεϊ και Τσαϊρέλης


Δύσκολα Πέτγουεϊ και Τσαϊρέλης

Πολύ πιθανό είναι το ενδεχόμενο να ταξιδέψει ο Ολυμπιακός στο Μιλάνο για την αναμέτρηση με την Αρμάνι, μόνο με τον Γιώργο Πρίντεζη στο «4», καθώς οι Πέτγουεϊ και Τσαϊρέλης δεν είναι στο 100%!

Δύσκολα Πέτγουεϊ και Τσαϊρέλης!

Την τελευταία στιγμή θα κριθεί η συμμετοχή των Μπρεντ Πέτγουεϊ και Μιχάλη Τσαϊρέλη στην αναμέτρηση του Ολυμπιακού με την Αρμάνι στο Μιλάνο!

Ο Αμερικανός φόργουορντ, ο οποίος είχε τραυματιστεί στον ώμο στο νικηφόρο ματς με την Ουνικάχα Μάλαγα δεν έχει ξεπεράσει πλήρως το πρόβλημά του, ενώ ενοχλήσεις εξακολουθεί να νιώθει στο δικέφαλο και το τελευταίο μεταγραφικό απόκτημα των «ερυθρόλευκων».
Από ‘κει και πέρα, η κατάσταση του Δημήτρη Κατσίβελη παρουσιάζει κάποια σχετική βελτίωση, ωστόσο και στην περίπτωση αυτή ο Γιάννης Σφαιρόπουλος θα περιμένει την προπόνηση της Τέταρτης (4/3), προκειμένου να αποφασίσει για το αν θα τον συμπεριλάβει στην αποστολή.
Νωρίτερα μέσα στη μέρα, ο Γιάννης Σταυρόπουλος παρευρέθηκε στην προγραμματισμένη Γενική Συνέλευση της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης, όπου μέσω της οποίας θα δινόταν η έγκριση για τον οικονομικό απολογισμό.
Όμως, ο Γενικός Διευθυντής της ΚΑΕ Ολυμπιακός καθυστέρησε να μπει στην αίθουσα λόγω γραφειοκρατικών διαδικασιών της ΕΟΚ, με αποτέλεσμα όταν εισήλθε να είχε φραστικό επεισόδιο με τον αντιπρόεδρο της Ομοσπονδίας, Αριστείδη Γολέμη, καθώς ήθελε να καταθέσει μία ερώτηση για το τρέχον θέμα.
Αλλά, αυτό δεν κατέστη δυνατόν αφού ο οικονομικός απολογισμός είχε εγκριθεί ήδη και γι’ αυτό δημιουργήθηκε η ένταση ανάμεσα στους δύο άνδρες.

Δεν υπάρχουν σχόλια: