moving image by marquee html code
Η ερυθρολευκη ενημερωση σας αλλαξε διαδυκτιακη τοποθεσια. Καθημερινη ερυθρολευκη ενημερωση στο νεο και συγχρονο www.piraeusplanet.gr

Προσφατες δημοσιευσεις

Τρίτη 3 Μαρτίου 2015

Επίθεση "φωτιά" της Κ-11 στο "Attica Cup"

Επίθεση "φωτιά" της Κ-11 στο "Attica Cup"

Η ομάδα του Τάσου Κυριακόπουλου έχει πετύχει 70 γκολ σε 13 αγώνες στο τουρνουά των ΠΑΕ.
Εντυπωσιακή πορεία πραγματοποιεί στο "Attica Cup" η ομάδα Κ-11 της Ακαδημίας του Ολυμπιακού.

Το συγκρότημα του Τάσου Κυριακόπουλου προχωράει με νίκες στο τουρνουά των ΠΑΕ, όμως το σημαντικότερο είναι ότι οι νεαροί ποδοσφαιριστές βελτιώνονται από αγώνα σε αγώνα και αποδίδουν ωραίο ποδόσφαιρο.
Οι αγώνες στο τουρνουά ξεκίνησαν στα μέσα Οκτωβρίου και έως σήμερα ο Ολυμπιακός έχει να επιδείξει σε 13 αγώνες, 11 νίκες, μία ισοπαλία και μία ήττα!
  συμμετέχει εκτός από τον Ολυμπιακό, ο Παναθηναϊκός, ο Απόλλων Αθηνών, ο Ατρόμητος Αθηνών, αλλά και ο Πανιώνιος και το επίπεδο είναι πολύ υψηλό.


Η ομάδα του Πειραιά είναι στην κορυφή της βαθμολογίας έχοντας "σπάσει" όλα τα κοντέρ στο σκοράρισμα, αφού σε 13 αγώνες οι νεαροί ποδοσφαιριστές έχουν σημειώσει 70 γκολ!
Ο Τάσος Κυριακόπουλος στην πορεία του "Attica Cup" έχει δώσει χρόνο συμμετοχής σε περισσότερους από 30 ποδοσφαιριστές και συνέχεια δοκιμάζει νέα παιδιά που έχουν ως όνειρο να ενταχθούν στην Ακαδημία του Ολυμπιακού και να καθιερωθούν. 
Οι ερυθρόλευκοι φημίζονται για τα σκορ-γίγας τους και ενδεικτικά θα αναφέρουμε τις νίκες επί του Παναθηναϊκού με 7-3, με 6-2 και 4-1.
Τα περισσότερα γκολ σε ένα παιχνίδι τα σημείωσαν απέναντι στον Πανιώνιο, τον οποίο κέρδισαν με 11-2.
Η μοναδική ήττα της ομάδας ήρθε τον Νοέμβριο από τον Απόλλων με 6-5.
Στόχος του Ολυμπιακού είναι οι καλές εμφανίσεις έως το τέλος και η κατάκτηση της κορυφής. Οι νεαροί ποδοσφαιριστές αξιολογούνται καθημερινά από τους προπονητές τους και μαθαίνουν να δουλεύουν από μικρή ηλικία σε υψηλό επίπεδο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: