moving image by marquee html code
Η ερυθρολευκη ενημερωση σας αλλαξε διαδυκτιακη τοποθεσια. Καθημερινη ερυθρολευκη ενημερωση στο νεο και συγχρονο www.piraeusplanet.gr

Προσφατες δημοσιευσεις

Τρίτη 4 Αυγούστου 2015

Επιστρεφει στην βαση του ο Θρυλος και αποκτα στόπερ και Ερνάνι

Επιστρεφει στην βαση του ο Θρυλος και αποκτα στόπερ και Ερνάνι

 
Ο Ολυμπιακός επιστρέφει στην βάση του και άμεση προτεραιότητα πλέον είναι η απόκτηση στόπερ, με τους Αργεντινούς να λένε για Μπαλάντα. 
 Συνεχίζονται οι επαφές με Πόρτο για Ερνάνι. Προτάθηκε ο Ρομαρίκ.
Η απόκτηση του βασικού στόπερ και του Ερνάνι είναι οι δύο επόμενες κινήσεις του Ολυμπιακού, που επιστρέφει από την Ολλανδία και ενδεχομένως εντός της εβδομάδας να έχουν κλείσει θετικά και τα δύο αυτά «μέτωπα» στον μεταγραφικό του σχεδιασμό.

Στην Αργεντινή επιμένουν για τον Έντερ Μπαλάντα,

Ο Κάρλος Ζαμπράνο ανανέωσε στην Άιντραχτ Φρανκφούρτης κι έτσι ο Ολυμπιακός στράφηκε σε άλλες περιπτώσεις για το κέντρο της άμυνας.
 Στην Αργεντινή επιμένουν για τον Έντερ Μπαλάντα, τον 22χρονο Κολομβιανό της Ρίβερ Πλέιτ που εμφανίζεται να κοστολογείται 5 εκατομμύρια ευρώ.
 «Παίζει» και ο Φαμπρίτσιο Κολοτσίνι που μπαίνει στον τελευταίο χρόνο του συμβολαίου του με τη Νιούκαστλ και θέλει να διασφαλίσει πως θα έχει ρόλο στην ομάδα σε διαφορετική περίπτωση θα κοιτάξει το μέλλον του μακριά από το «Σεντ Τζέιμς Παρκ».

Η «χρυσή τομή» στη ρήτρα 

Ο Ερνάνι είναι η πρώτη επιλογή του Μάρκο Σίλβα για τα αριστερά και οι Πειραιώτες συνεχίζουν τις επαφές με την Πόρτο για τον δανεισμό του, προκειμένου να βρεθεί η «χρυσή τομή» στη ρήτρα που θα μπει στο συμβόλαιό του.
Ο Βραζιλιάνος εξτρέμ έχει εκφράσει την επιθυμία να συνεχίσει την καριέρα του στους νταμπλούχους και μένει να ρίξουν σε νορμάλ επίπεδα τις απαιτήσεις τους οι «δράκοι».

Προτάθηκε ο Ρομαρίκ


Μια ενδιαφέρουσα περίπτωση βρίσκεται στο «συρτάρι» της πειραϊκής ΠΑΕ. Σύμφωνα με την εφημερίδα «Γαύρος» προτάθηκε ο Ρομαρίκ, ο Ιβοριανός άσος (47 φορές διεθνής) που ανήκει στην Μπαστιά και το 2008 η Σεβίλλη είχε δαπανήσει ένα ποσό μεταξύ 8-10 εκατομμυρίων ευρώ για να τον αποκτήσει από τη Λε Μαν.
Στα συν του αριστεροπόδαρου αμυντικού χαφ ότι μπορεί να αποτελέσει μια αξιόπιστη λύση και ως στόπερ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: