moving image by marquee html code
Η ερυθρολευκη ενημερωση σας αλλαξε διαδυκτιακη τοποθεσια. Καθημερινη ερυθρολευκη ενημερωση στο νεο και συγχρονο www.piraeusplanet.gr

Προσφατες δημοσιευσεις

Τρίτη 4 Αυγούστου 2015

ΠΑΕ Ολυμπιακος:Δεν συμετεχουμε στο κουπόνι του στοιχήματος

ΠΑΕ Ολυμπιακος:Δεν συμετεχουμε στο κουπόνι του στοιχήματος


Ο Ολυμπιακός θα ζητήσει να μην συμπεριλαμβάνονται οι αγώνες του στο κουπόνι του στοιχήματος αν δεν λυθούν κάποια θεσμικά θέματα σύμφωνα με τα όσα υποστήριξε ο διευθύνων σύμβουλος της ΠΑΕ, Γιάννης Βρέντζος.
 Νέα πρόταση από την Super League στον ΟΠΑΠ.
Η κόντρα του Ολυμπιακού με τον ΟΠΑΠ συνεχίζεται με τους "ερυθρόλευκους" να έχουν στείλει εξώδικο στην εταιρεία ενώ σύμφωνα με όσα δήλωσε ο διευθύνων σύμβουλος της ΠΑΕ μετά την λήξη του Διοικητικού Συμβουλίου της Super League η ομάδα του λιμανιού δεν θέλει να συμμετέχει στο κουπόνι αν δεν αλλάξουν κάποια θεσμικά θέματα.
Μάλιστα ο κ. Βρέντζος υποστήριξε ότι την περσινή σεζόν ο ΟΠΑΠ παρανόμησε εν γνώση του με τα παιχνίδια ΑΕΚ - Ολυμπιακός για το Κύπελλο σύμφωνα με όσα αποφάσισε η ΕΕΑ.
"Πάγια θέση της ΠΑΕ Ολυμπιακός σε σχέση με τις σχέσεις της ΟΠΑΠ με την Super League είναι ότι είναι ένα πάρα πολύ σημαντικό θέμα θεσμικό. Και αυτό πιστοποιείται και μετά την απόφαση της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού.

Δεν πρέπει να μένουμε ούτε σε φαινομενικές αντιδικίες ομάδων, ούτε στην επικοινωνιακή διαχείριση του συγκεκριμένου θέματος. Είναι δεδομένο μετά την απόφαση της ΕΕΑ ότι ο ΟΠΑΠ παρανόμησε πέρυσι και έβαλε εν γνώσει της παράνομα στο κουπόνι του στοιχήματος τα ματς Ολυμπιακός - ΑΕΚ και ΑΕΚ - Ολυμπιακός για το Κύπελλο.

Αυτό δεν μπορεί να συνεχιστεί αλλά δεν λύνεται μόνο με το να μην συμπεριλαμβάνονται μόνο οι αγώνες της ΑΕΚ στο κουπόνι του στοιχήματος.
 Καθότι οι αγώνες του υπόλοιπου πρωταθλήματος και άλλα στοιχήματα σε σχέση με το συγκεκριμένο πρωτάθλημα θα συνεχίζουν να συμπεριλαμβάνονται.

Η θέση της ΠΑΕ Ολυμπιακός όπως έχει εκφραστεί και με εξώδικο προς τον ΟΠΑΠ είναι ότι αν δεν λυθούν τα θεσμικά θέματα και αν τα αρμόδια Υπουργεία δεν θεσμοθετήσουν για τα συγκεκριμένα προβλήματα, ο Ολυμπιακός δεν θέλει να συμμετάσχουν οι αγώνες του στο κουπόνι του στοιχήματος", τόνισε χαρακτηριστικά για το θέμα ο κ. Βρέντζος.

Στο θέμα της διαφήμισης με τον ΟΠΑΠ τα μέλη της Super League αποφάσισαν να στείλουν νέα επιστολή στην εταιρεία με την οποία θα ζητούν να μην ισχύσουν ορισμένοι από τους όρους που έχει θέση ο ΟΠΑΠ για την υπογραφή της νέας συμφωνίας όπως π.χ. μια ομάδα να μπορεί να διαφημίσει άλλη εταιρία στην φανέλα της και να μην δεσμεύεται από τον ΟΠΑΠ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: