moving image by marquee html code
Η ερυθρολευκη ενημερωση σας αλλαξε διαδυκτιακη τοποθεσια. Καθημερινη ερυθρολευκη ενημερωση στο νεο και συγχρονο www.piraeusplanet.gr

Προσφατες δημοσιευσεις

Τρίτη 4 Αυγούστου 2015

Νίκος Γουλανδρής:«Μόνο που δεν θα μπορώ να δω τον Ολυμπιακό...»

Νίκος Γουλανδρής:«Μόνο που δεν θα μπορώ να δω τον Ολυμπιακό...»

«Μόνο που δεν θα μπορώ να δω τον Ολυμπιακό...»
Οι μεγάλοι Ολυμπιακοί μπορεί να «φεύγουν», το όνομά τους όμως μένει για πάντα χαραγμένο στην ιστορία του Θρύλου και τις μνήμες όλων των ΓΑΥΡΩΝ.
Σήμερα συμπληρώνονται 31 χρόνια από την ημέρα που «έφυγε» ο τεράστιος Νίκος Γουλανδρής. Στις 4 Αυγούστου του 1983, ο πειραϊκός σύλλογος βυθίζεται στο πένθος από τον χαμό του σπουδαίου Νίκου Γουλανδρή.
Ο Ανδριώτης εφοπλιστής αφήνει την τελευταία του πνοή σε ηλικία 70 ετών, με τον θρύλο να θέλει τα τελευταία λόγια του εμβληματικού προέδρου να είναι τα εξής:

«Δεν είμαι στεναχωρημένος εξαιτίας του επερχόμενου θανάτου μου.
 Αυτό που πραγματικά με θλίβει, είναι το γεγονός ότι δεν θα μπορώ ξανά να παρακολουθήσω με τα μάτια μου την αγαπημένη μου ομάδα, τον Ολυμπιακό».
Ο Γουλανδρής «φεύγει» έχοντας συνδέσει το όνομά του με την υπερομάδα που κυριάρχησε στο ελληνικό ποδόσφαιρο από το 1972 έως το 1975, κατακτώντας τρία διαδοχικά πρωταθλήματα και δύο Κύπελλα.
Και πριν από την προεδρία του, σε ρόλο ευεργέτη, αλλά και γενικού αρχηγού, έχει συμβάλλει καθοριστικά στην κυριαρχία του Ολυμπιακού, ενώ ακόμα και η αποχώρησή του, λίγο πριν βγει το 1974 και μετά τη «σφαγή» των Πειραιωτών από τον διαιτητή Παλοτάι στη ρεβάνς με την Αντερλεχτ, υπαγορεύεται από τα πιο αγνά «ερυθρόλευκα» αισθήματα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: