moving image by marquee html code
Η ερυθρολευκη ενημερωση σας αλλαξε διαδυκτιακη τοποθεσια. Καθημερινη ερυθρολευκη ενημερωση στο νεο και συγχρονο www.piraeusplanet.gr

Προσφατες δημοσιευσεις

Τρίτη 4 Αυγούστου 2015

Αποφασισμένοι να δώσουν 5 εκατ. ευρώ για τον Έντερ Μπαλάντα

Αποφασισμένοι να δώσουν 5 εκατ. ευρώ για τον Έντερ Μπαλάντα

Σε πρώτο πλάνο ο Μπαλάντα
Αποφασισμένοι να δώσουν ένα αρκετά μεγάλο ποσό για την απόκτηση ενός αξιόπιστου κεντρικού αμυντικού παρουσιάζονται στον Ολυμπιακό.Σύμφωνα με ό,τι έγραψαν στην Αργεντινή, οι Πειραιώτες είναι διατεθειμένοι να δώσουν 5 εκατ. ευρώ για την απόκτηση του σέντερ μπακ της Ρίβερ Πλέιτο, Έντερ Μπαλάντα, που είχε παίξει στον τελικό του Κόπα Λιμπερταδόρες.

 Ο Κολομβιανός στόπερ φαίνεται πως είναι μία σημαντική λύση για τα μετόπισθεν και αυτή τη στιγμή δείχνει να είναι πρώτος στη σχετική λίστα των νταμπλούχων Ελλάδας.

Από εκεί και πέρα, βέβαια υπάρχουν και άλλα ονόματα που εξετάζουν οι «ερυθρόλευκοι», όπως του Μάρλον της Φλουμινένσε ή του Ντόρια της Μαρσέιγ, ο οποίος έπαιξε ως δανεικός στη Σάο Πάουλο.

Πρόκειται για δύο νεαρούς σε ηλικία παίκτες, 19 και 20 ετών, αντίστοιχα. Όσον αφορά τον Φαμπρίτσιο Κολοτσίνι, ήδη έχει διαψευστεί η περίπτωσή του από τον Ολυμπιακό, ενώ επανέρχεται το ενδεχόμενο να παραμείνει τελικά στη Νιούκαστλ (αν και έληξε το συμβόλαιό του).

Δεν υπάρχουν σχόλια: