moving image by marquee html code
Η ερυθρολευκη ενημερωση σας αλλαξε διαδυκτιακη τοποθεσια. Καθημερινη ερυθρολευκη ενημερωση στο νεο και συγχρονο www.piraeusplanet.gr

Προσφατες δημοσιευσεις

Κυριακή 12 Ιουλίου 2015

Tσορι:«Νταμπλ και Ευρώπη»

Tσορι:«Νταμπλ και Ευρώπη»

«Νταμπλ και Ευρώπη»
Το σύνθημα για την επόμενη σεζόν έδωσε ο Τσόρι Ντομίνγκες. Ο Αργεντινός παίκτης της ομάδας του Ολυμπιακού, ανέφερε πως στόχος είναι η καλή πορεία στην Ευρώπη και το νταμπλ, ενώ παράλληλα αναφέρθηκε και στον νέο προπονητή, τον Μάρκο Σίλβα.
«Ελπίζουμε να έχουμε μια καλή προετοιμασία.
 Είμαστε μια νέα ομάδα.
 Υπάρχουν ήδη αρκετοί νέοι παίκτες. Πρέπει να γνωριστούμε ποδοσφαιρικά καλύτερα και φυσικά να μην ξεχνάμε την υποχρέωση να κερδίζουμε», δήλωσε αρχικά ο Αργεντινός στη «Real News» και συνέχισε.

«Ο πρώτος στόχος είναι να προπονούμαστε ημέρα με την ημέρα για να γίνουμε μια καλή ομάδα. Να μάθουμε και στους νέους παίκτες ότι είμαστε ενωμένοι, είμαστε ένα.
 Είμαστε μια οικογένεια. Εννοείται πως οι στόχοι μας είναι ίδιοι. Θέλουμε το νταμπλ και να βελτιωθούμε στην Ευρώπη, ώστε να κάνουμε κάτι καλύτερο από τις προηγούμενες σεζόν».

Όσον αφορά στην έλευση του Μάρκο Σίλβα, ο Αργεντινός συνέχισε. «Υπάρχει και νέος προπονητής πια στην ομάδα. Πρέπει να μάθουμε οι παίκτες τον προπονητή κι εκείνος εμάς. Να δουλέψουμε με προσήλωση για το καλύτερο».

Καταλήγοντας, αναφέρθηκε στις δυσκολίες που αντιμετωπίζει η Ελλάδα αυτές τις ημέρες. «Ξέρουμε πως είναι μια δύσκολη στιγμή για τον κόσμο. Όμως πρέπει να είναι δυνατός να προσπαθήσει πολύ για να ξεπεράσει αυτή την κρίση. Σίγουρα θα καταφέρει να προχωρήσει μπροστά».

Δεν υπάρχουν σχόλια: