moving image by marquee html code
Η ερυθρολευκη ενημερωση σας αλλαξε διαδυκτιακη τοποθεσια. Καθημερινη ερυθρολευκη ενημερωση στο νεο και συγχρονο www.piraeusplanet.gr

Προσφατες δημοσιευσεις

Κυριακή 12 Ιουλίου 2015

Προς Πανιώνιο ο Χαλκιαδάκης

Προς Πανιώνιο ο Χαλκιαδάκης

Προς Πανιώνιο ο Χαλκιαδάκης
Από τον Εργοτέλη στον Ολυμπιακό και από εκεί στον Πανιώνιο
Ο Μπρούνο Χαλκιαδάκης έχει συμφωνήσει με τους «κυανέρυθρους» και αναμένεται να βρεθεί φόρμουλα με τους Πειραιώτες. Στον Πανιώνιο είναι πολύ πιθανό να συνεχίσει την καριέρα του ο Μπρούνο Χαλκιαδάκης. Ο 22χρονος μεσοεπιθετικός πήρε σχετικά πρόσφατα μεταγραφή από τον Εργοτέλη στον Ολυμπιακό, αλλά όπως φαίνεται δεν χωράει στο ρόστερ των «ερυθρόλευκων» και δεν θέλει να βρίσκεται μεταξύ… πάγκου και εξέδρας.

Ο νεαρός ποδοσφαιριστής έχει έρθει σε συμφωνία με την ομάδα της Νέας Σμύρνης, όπως αναφέρεται στη «Live Sport» και αναζητείται τρόπος για να σφραγιστεί το deal. Στον Πανιώνιο δεν είναι τόσο «ζεστοί» στο να τον πάρουν ως δανεικό και προσπαθούν να τα βρουν με τους νταμπλούχους, ώστε να τον αποκτήσουν, προτείνοντας τους να διατηρήσουν ένα ποσοστό μεταπώλησης.

Στη σεζόν 2014-15 ο Χαλκιαδάκης έκανε 27 εμφανίσεις στο πρωτάθλημα, συνδυάζοντας τες με πέντε γκολ, ενώ έπαιξε και δύο φορές στο Κύπελλο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: