moving image by marquee html code
Η ερυθρολευκη ενημερωση σας αλλαξε διαδυκτιακη τοποθεσια. Καθημερινη ερυθρολευκη ενημερωση στο νεο και συγχρονο www.piraeusplanet.gr

Προσφατες δημοσιευσεις

Κυριακή 12 Ιουλίου 2015

«Παρέλαση» νέων και παλιών ονομάτων στον Τύπο για τους νταμπλούχους

«Παρέλαση» νέων και παλιών ονομάτων στον Τύπο για τους νταμπλούχους 


Πολλά νέα ονόματα αλλά και παλιά υπάρχουν στον σημερινό αθλητικό Τύπο αναφορικά με τον Ολυμπιακό.
Η εφημερίδα «Goalnews» αναφέρεται στον Γουΐλσον Εδουάρδο. Είναι 25χρονος Πορτογάλος επιθετικός που ανήκει στην Σπόρτινγκ και έπαιζε πέρυσι δανεικός στην Ντεν Χάαγκ και φέρεται ν’ απασχολεί τους Πειραιώτες.

 Το ίδιο ισχύει, σύμφωνα με την εν λόγω εφημερίδα, και με τον Τιάγκο Ιλόρι (φωτο). Είναι 22χρονος Αγγλο-Πορτογάλος στόπερ που ανήκει στη Σπόρτινγκ και έχει παίξει σε Λίβερπουλ, Μπορντό.
Η εφημερίδα «Γαύρος» αναφέρει ότι υπάρχει «μυστικό για το… φίδι», όπως είναι το προσωνύμιο του Αντρέ Καρίγιο. Το συμβόλαιο του 24χρονου Παραγουανού εξτρέμ με τη Σπόρτινγκ λήγει σ’ ένα χρόνο και ο ίδιος δεν θέλει να το ανανεώσει.
Η εφημερίδα «Γάτα» γράφει ότι η Μπενφίκα, προσπαθώντας να δελεάσει τον Ολυμπιακό για την πώληση του Ομάρ, προσφέρει ως αντάλλαγμα και τον Στίβεν Βιτόρια. Πρόκειται για 28χρονο Πορτογάλο στόπερ που παίζει δανεικός στην Αμερική και στην Φιλαδέλφεια Ούνιον.
Ο «Πρωταθλητής» γράφει ότι υπάρχουν έξι Βραζιλιάνοι στο μικροσκόπιο του Μάρκο Σίλβα και αυτοί είναι οι Σάντος, Ιλσίνιο, Ισμαΐλι, Τζόναθαν, Ματιόνι και Σισίνιο.
Όσον αφορά στον Νέτο, παρότι ο Σίλβα δήλωσε χθες στην A ‘Bola ότι είναι ουσιαστικά αδύνατη η απόκτησή του, ο Τύπος επιμένει ότι γίνεται… παιχνίδι και μπορεί να πραγματοποιηθεί η απόκτησή του.
Για τον Ντιοπ επίσης σύσσωμος ο Τύπος επιμένει ότι είναι ουσιαστικά κλεισμένος από τον Ολυμπιακό και θα πραγματοποιηθεί η μεταγραφή του.

Δεν υπάρχουν σχόλια: