moving image by marquee html code
Η ερυθρολευκη ενημερωση σας αλλαξε διαδυκτιακη τοποθεσια. Καθημερινη ερυθρολευκη ενημερωση στο νεο και συγχρονο www.piraeusplanet.gr

Προσφατες δημοσιευσεις

Κυριακή 12 Ιουλίου 2015

Λορένθο: «Υγιής ομάδα ο Ολυμπιακός, αλλά δυσκολευόμαστε»

Λορένθο: «Υγιής ομάδα ο Ολυμπιακός, αλλά δυσκολευόμαστε»

 Λορένθο: «Υγιής ομάδα ο Ολυμπιακός, αλλά δυσκολευόμαστε»
Ο Χουάνχο Λορένθο διαβεβαιώνει πως ο Ολυμπιακός δεν κινδυνεύει από την ελληνική κρίση, αλλά επισημαίνει τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει στις μεταγραφές.
Η κατάσταση στην Ελλάδα επηρεάζει ακόμη και ομάδες που έχουν οικονομική ισχύ και ασφάλεια, όπως ο Ολυμπιακός.
Ο επικεφαλής του τμήματος σκάουτινγκ, Χουάνχο Λορένθο, μίλησε στη Marca για τη διαμορφωθείσα κατάσταση στη χώρα και πώς επηρεάζει τους «ερυθρόλεκους».
«Η κατάσταση είναι περίπλοκη, αλλά κοιτάζουμε να είμαστε προετοιμασμένοι για τα πάντα και να διασφαλίσουμε ότι όλα θα κυλούν ομαλά σε ό,τι αφορά στην ομάδα», ανέφερε ο Ισπανός στους συμπατριώτες του.

«Η απόκτηση παικτών έχει δυσκολίες. Η εικόνα που υπάρχει στο εξωτερικό είναι χειρότερη από την πραγματικότητα και αυτό μπορεί να μας επηρεάσει αρνητικά. Εμείς προσπαθούμε να πείσουμε τους παίκτες πως οι συνθήκες είναι ίδιες με το περσινό καλοκαίρι και οι λόγοι να έρθουν στην ομάδα μας δεν έχουν αλλάξει. Ο Ολυμπιακός είναι μια υγιής ομάδα. Ο πρόεδρός μας έχει σημαντική οικονομική ισχύ και μόνο όσα ακούγονται για την κατάσταση στην Ελλάδα μπορούν να κάνουν έναν παίκτη διστακτικό να έρθει. Αν πάντως συνεχιστεί αυτή η κατάσταση, τα πράγματα θα είναι ακόμη πιο δύσκολα για μας, γιατί οι παίκτες που θέλουμε θα ζητούν περισσότερα χρήματα για να έρθουν ή θα επιλέγουν να μην έρθουν να παίξουν στην Ελλάδα», πρόσθεσε.

Δεν υπάρχουν σχόλια: