moving image by marquee html code
Η ερυθρολευκη ενημερωση σας αλλαξε διαδυκτιακη τοποθεσια. Καθημερινη ερυθρολευκη ενημερωση στο νεο και συγχρονο www.piraeusplanet.gr

Προσφατες δημοσιευσεις

Κυριακή 12 Ιουλίου 2015

Μίλησε με Χάρα ο Σίλβα

Μίλησε με Χάρα ο Σίλβα


Είναι από τους ποδοσφαιριστές που την περασμένη σεζόν τα... άκουσαν όσο λίγοι. Ο λόγος για τον Φράνκο Χάρα, ο οποίος μπορεί να έβαλε κρίσιμα γκολ και ειδικά στο κύπελλο, αλλά του ασκήθηκε σκληρή κριτική από τον κόσμο της ομάδας.

Τον Αργεντινό τον εμπιστευόταν ο Βίτορ Περέιρα και μάλιστα τον είχε σε σχεδόν μόνιμη βάση στο αρχικό σχήμα της ομάδας του Πειραιά.
Σαφώς και είναι ένα θέμα τι θα κάνει ο Μάρκο Σίλβα με τον Φράνκο Χάρα, ο οποίος επίσης ακολούθησε την αποστολή της ομάδας και βρίσκεται στο Ζέεφελντ
 Ο Πορτογάλος προπονητής θέλει και αυτόν να τον δει και μάλιστα είναι ένας παίκτης τον οποίο και γνωρίζει αρκετά καλά από την θητεία του στην Μπενφίκα.
Αυτές τις ημέρες που ο Σίλβα βρίσκεται στο Ρέντη και δεν έχασε την ευκαιρία να τα πει με τον Φράνκο Χάρα.
Ο 38χρονος προπονητής, λοιπόν, μίλησε με τον Αργεντινό επιθετικό, ο οποίος αναμένεται και φέτος να πάρει τις ευκαιρίες του από τον κόουτς. Ο ίδιος ο παίκτης θεωρεί πάρα πολύ σημαντικό το γεγονός ότι φέτος θα έχει την ευκαιρία να κάνει προετοιμασία με τον Ολυμπιακό.

Δεν υπάρχουν σχόλια: