moving image by marquee html code
Η ερυθρολευκη ενημερωση σας αλλαξε διαδυκτιακη τοποθεσια. Καθημερινη ερυθρολευκη ενημερωση στο νεο και συγχρονο www.piraeusplanet.gr

Προσφατες δημοσιευσεις

Κυριακή 12 Ιουλίου 2015

Ο Αγγέλου μιλαει για Γιανγκ, Στρόμπερι και Περπέρογλου

Ο Αγγέλου μιλαει για Γιανγκ, Στρόμπερι και Περπέρογλου

Αγγέλου για Γιανγκ, Στρόμπερι και... Περπέρογλου

Εξαιρετική προσθήκη για τον Ολυμπιακό χαρακτήρισε ο Β. Αγγέλου τον Γιανγκ και καλή επιλογή τον Στρόμπερι, που τους ξέρει από την κοινή τους θητεία στο τούρκικο πρωτάθλημα. Τι είπε για Περπέρογλου. 

Πολύ καλή άποψη για το μεταγραφικό απόκτημα του Ολυμπιακού, Ντι Τζέι Στρόμπερι και τον Πάρτικ Γιάνγκ, που θεωρείται κλεισμένος από τους «ερυθρόλευκους» ο Βαγγέλης Αγγέλου. Ο βοηθός του Ντούσαν Ίβκοβιτς στην Εφές Αναντολού και πρώην μέλος του τεχνικού τιμ των Πειραιωτών έχει ζήσει τον Αμερικάνο γκαρντ και τον 23χρονο σέντερ (ως αντιπάλους) και μίλησε για τους δυο στη «Real News». Κλειστά χαρτιά τον Στράτο Περπέρογλου που απασχολεί τους πρωταθλητές Ελλάδας.

Αναλυτικά μίλησε για:

-τον Γιανγκ: «Κατ΄ αρχάς για τον Γιανγκ θα πω ότι πρόκειται για έναν πολύ καλό παίκτη, ιδανικό στο πικ εν ρολ. Σε όλη τη διάρκεια του πρωταθλήματος αναδείχθηκε χρήσιμος, έδειξε ικανότητα και ήταν άξιος προσοχής. Μπορεί να τελειώνει καλά τις φάσεις και είναι σπουδαίος μαχητής, έξυπνος και συνεργάσιμος μέχρι αλτρουισμού στο παιχνίδι του. Η δύναμή του αποτελεί σήμα κατατεθέν, το ίδιο η αντίληψη του χώρου που τον διακρίνει, αλλά και η έφεση στα ριμπάουντ και νομίζω ότι στον Ολυμπιακό θα τον αναδείξουν καλύτερα οι συμπαίκτες του. Πιστεύω ότι είναι μια εξαιρετική προσθήκη στο ρόστερ της νέας του ομάδας».

-τον Στρόμπερι: «Και αυτή είναι μία πολύ καλή επιλογή. Πρόκειται για παίκτη χωρίς σκαμπανεβάσματα στην απόδοσή του, σταθερά θετικό τόσο επιθετικά όσο και αμυντικά, πειθαρχημένο, με την εξέλιξή του να είναι ραγδαία τη χρονιά που πέρασε στην Καρσίγιακα. Θα τον χαρακτήριζα εργαλείο για έναν προπονητή, μαχητικό και πολύ γρήγορα στον αιφνιδιασμό, που θεωρώ ότι είναι μεγάλο του προτέρημα».

-τον Σλούκα: «Μόνο και μόνο το γεγονός ότι ο Κώστας υποχρέωσε μια ομάδα με ένα από τα μεγαλύτερα μπάτζετ στην Ευρώπη να ασχοληθεί μαζί του φανερώνει ξεκάθαρα την αξία και το μέγεθος της ποιότητάς του».

-τα σενάρια για τον Περπέρογλου: «Ο Περπέρογλου έχει συμβόλαιο με τον σύλλογο και δεν υπάρχει κάτι άλλο να συζητήσουμε».

Δεν υπάρχουν σχόλια: