moving image by marquee html code
Η ερυθρολευκη ενημερωση σας αλλαξε διαδυκτιακη τοποθεσια. Καθημερινη ερυθρολευκη ενημερωση στο νεο και συγχρονο www.piraeusplanet.gr

Προσφατες δημοσιευσεις

Κυριακή 12 Ιουλίου 2015

Σεναριο για Γουόρις

Σεναριο για Γουόρις

Πρόταση για Γουόρις ο Ολυμπιακός!
Τουρκικά δημοσιεύματα κάνουν λόγο για πρόταση που έχει καταθέσει ο Ολυμπιακός στην Τραμπζονσπόρ για τον Αμπντούλ Ματζέντ Γουόρις.
Δημοσίευμα τουρκικής ιστοσελίδας αναφέρει ότι οι ερυθρόλευκοι έχουν κινηθεί για την απόκτηση του Αμπντούλ Ματζέντ Γουόρις. Έχουν καταθέσει πρόταση ύψους τριών εκατομμυρίων ευρώ για να κάνουν δικό τους τον γκανέζο επιθετικό.
Το σχετικό δημοσίευμα δεν αναφέρει εάν η πρόταση αυτή ικανοποιεί την τουρκική ομάδα.
Ο Αμπντούλ Ματζέντ Γουόρις είναι 26 ετών και είναι διεθνής με την εθνική ομάδα της Γκάνας. Εχει συμβόλαιο έως το 2018 το οποίο υπέγραψε πέρσι όταν και πήρε μεταγραφή στην τουρκική ομάδα. Έχει αγωνιστεί σε Σπαρτάκ, Βαλενσιέν και Χάκεν. Στην περσινή σεζόν έπαιξε σε 30 ματς με 4 τέρματα και 2 ασίστ, με τη φανέλα της Τραμπζονσπορ και της Σπαρτά.

Με την Χάκεν είχε 30 γκολ και 11 ασίστ σε 63 ματς, με την Τραμπζονσπόρ σε 26 αγώνες είχε πετύχει 4 γκολ και 2 ασίστ, με την Σπαρτάκ Μόσχας σε 16 ματς είχε σκοράρει μόλις μια φορά ασίστ και τέλος με την Βαλενσιέν 9 γκολ και 4 ασίστ σε 16 αναμετρήσεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια: