moving image by marquee html code
Η ερυθρολευκη ενημερωση σας αλλαξε διαδυκτιακη τοποθεσια. Καθημερινη ερυθρολευκη ενημερωση στο νεο και συγχρονο www.piraeusplanet.gr

Προσφατες δημοσιευσεις

Σάββατο 27 Ιουνίου 2015

Πέρασαν τον έλεγχο προόδου

Πέρασαν τον έλεγχο προόδου

Πέρασαν τον...έλεγχο προόδου!
Με απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκαν για την Ακαδημία ΤΑΕ ΚΒΟ ΝΤΟ του Ολυμπιακού οι προαγωγικές εξετάσεις εγχρώμων ζωνών σύμφωνα με τους κανόνες της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας ΤKD (WTF-World Tae Kwon Do Federation) σήμερα στις Εγκαταστάσεις των Πολεμικών Τεχνών του Θρύλου. 

Οι  νεαροί αθλητές (ηλικίας από 4 μέχρι 16 ετών) από την ερυθρόλευκη Ακαδημία ανταπεξήλθαν στις προσδοκίες και κατέκτησαν την παραπάνω ζώνη επιβεβαιώνοντας για μια ακόμη φορά την πολύ καλή δουλειά που γίνεται στις Πολεμικές Τέχνες του Ολυμπιακού.
Η Γενική Διευθύντρια και Ειδική Γραμματέας του Ολυμπιακού, Χριστίνα Τσιλιγκίρη δήλωσε στο osfp.gr «Όλη η διαδικασία κύλησε ομαλά και είμαστε πολύ ευχαριστημένοι από το αποτέλεσμα. Οι ζώνες για τα παιδιά αποτελεί μια επιβράβευση για την εξέλιξη τους, σαν έλεγχος προόδου.  
Έκλεισε με τον καλύτερο τρόπο η δεύτερη επιτυχημένη χρονιά για το τμήμα του Ταε Κβο Ντο του Ολυμπιακού. Ευχαριστούμε τους γονείς που για μια ακόμη χρονιά εμπιστεύτηκαν σε εμάς τη διαπαιδαγώγηση των παιδιών τους. Μέσα από τις Ακαδημίες του Ολυμπιακού δημιουργούνται αθλητές και μαχητές της ζωής».

Δεν υπάρχουν σχόλια: